WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Spanje - AlbaniŽ : WK 2018 kwalificatie 06 Oktober 2017

06/10/2017

Wint Spanje voor eigen publiek?

We hebben eventjes rust van al het voetbalgeweld nu de nationale en Europese competities even stil leggen. Dat wordt echter nooit zomaar stil gelegd. Komende dagen wordt er namelijk een volledig interlandprogramma afgewerkt. Het is tijd voor de laatste twee poulewedstrijden in het Europese kwalificatietoernooi voor het Wereldkampioenschap van volgend jaar. Als Belgen kunnen we daar met een gerust hart naar kijken aangezien ons nationale elftal zich al geplaatst heeft. Nog lang niet alles is echter beslist. In poule G strijden toplanden Italië en Spanje bijvoorbeeld om de groepswinst en daarmee een direct ticket voor de volgende ronde. Vrijdag 6 oktober treedt Spanje thuis aan tegen Albanië, dat derde staat in de poule. Een voorbeschouwing.

Spanje
Hoewel Spanje niet meer het topland is dat we van afgelopen decennia kenden, is het nog steeds een elftal om rekening mee te houden in een eindtoernooi. Ook in deze kwalificatiepoule gaat het voorlopig voorspoedig met de Spanjaarden. Het is nog wel even de vraag hoe het elftal reageert op de recente gebeurtenissen in Catalonië. In het Spaanse elftal spelen namelijk meerdere spelers uit die streek en na de onrusten de afgelopen weken is het maar de vraag hoe daarop gereageerd wordt en of de verhoudingen binnen het elftal goed blijven. We gaan er echter vanuit dat de voetballers professioneel genoeg zijn om hier op de juiste manier mee om te gaan en om vanaf het begin van de wedstrijd alles te geven. Als dat gebeurt moet Albanië in principe geen probleem zijn.

Albanië
Albanië doet het in deze kwalificatiepoule helemaal niet zo slecht. Het land, dat normaal niet tot de besten behoort, staat namelijk op een keurige derde plaats van de poule. Daar bereik je echter niets mee. Toch zal men tevreden zijn aangezien ze bij de loting van de poule eigenlijk al wisten dat het een kansloze missie zou worden met toplanden als Italië en Spanje als tegenstander. Juist tegen Spanje kan Albanië laten zien wat ze waard zijn.

Voorbeschouwing
Spanje is volgens ons een paar maatjes te groot en daarom voorspellen we een eenvoudige overwinning voor de Spanjaarden.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Spanje - AlbaniŽ vindt Vrijdag 06 Oktober 2017 om 20:05 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Spanje
1.07
BetfirstUnibet
Gelijkspel
15
UnibetCircusGoldenVegas
AlbaniŽ
43
Bingoal

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Spanje - AlbaniŽ : WK 2018 kwalificatie 06 Oktober 2017