WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Spanje - Rusland : World Kup Voetbal 01 Juli 2018

29/06/2018

Spanje en Rusland

Op 1 juli 2018 om 16:00 uur spelen Rusland en Spanje tegen elkaar tijdens de achtste finale van het WK voetbal in Rusland. Spanje kwam met 5 punten als groepswinnaar uit de groepsduels door gelijk te spelen tegen Marokko tijdens de allerlaatste groepswedstrijd. Rusland werd tweede in zijn poule en wist 6 punten te verzamelen. Tijdens de aankomende wedstrijd in het Olimpiyskiy stadion Luzhniki te Moskva is er plaats voor ruim 81.000 toeschouwers. Zowel Rusland als Spanje maken indruk dit WK, dus wordt het ongetwijfeld een spannende wedstrijd. Bovendien: beide landen hebben elkaar nog nooit eerder getroffen tijdens een WK-duel.

Spanje: ongetwijfeld de betere ploeg

Op 14 november 2017 speelden Rusland en Spanje voor het laatst tegen elkaar. Toen eindigde de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel. Bijna alle eerder gespeelde wedstrijden werden beslist in het voordeel van Spanje. De start van Spanje dit WK was niet zonder tumult. De bondscoach diende twee dagen voor aanvang van de wedstrijd Portugal-Spanje zijn ontslag in. Gelukkig eindigde deze wedstrijd voor Spanje in een 1-1 gelijkspel. Uiteindelijk werd het zelfs nog spannend wie er zou eindigen als groepswinnaar, Portugal of toch Spanje? Na het gelijkspel tegen Marokko trok Spanje alsnog aan het kortste eind.

Rusland: weet het gastland zichzelf te overtreffen?

Rusland doet het als gastland zeker niet onaardig tijdens dit WK. De Russen wisten zowel te winnen van Saoedi-ArabiŽ als Egypte. Daarmee was Rusland zeker van de achtste finales. Of het Rusland ook lukt om Spanje te verslaan tijdens de achtste finales is niet met zekerheid te zeggen. Spanje heeft al eerder bewezen uitstekend zaken te kunnen doen op zowel een EK als WK. Rusland zal daarom zijn uiterste best moeten doen om zichzelf te overtreffen door Spanje met volle overtuiging te verslaan.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Spanje - Rusland vindt Zondag 01 Juli 2018 om 15:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Spanje 1.62 GoldenPalace
Gelijkspel 3.95 Betfirst
Rusland 7 BetfirstBwinGoldenVegas

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Spanje - Rusland : World Kup Voetbal 01 Juli 2018