WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Spanje - Rusland : World Kup Voetbal 01 Juli 2018

29/06/2018

Spanje en Rusland

Op 1 juli 2018 om 16:00 uur spelen Rusland en Spanje tegen elkaar tijdens de achtste finale van het WK voetbal in Rusland. Spanje kwam met 5 punten als groepswinnaar uit de groepsduels door gelijk te spelen tegen Marokko tijdens de allerlaatste groepswedstrijd. Rusland werd tweede in zijn poule en wist 6 punten te verzamelen. Tijdens de aankomende wedstrijd in het Olimpiyskiy stadion Luzhniki te Moskva is er plaats voor ruim 81.000 toeschouwers. Zowel Rusland als Spanje maken indruk dit WK, dus wordt het ongetwijfeld een spannende wedstrijd. Bovendien: beide landen hebben elkaar nog nooit eerder getroffen tijdens een WK-duel.

Spanje: ongetwijfeld de betere ploeg

Op 14 november 2017 speelden Rusland en Spanje voor het laatst tegen elkaar. Toen eindigde de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel. Bijna alle eerder gespeelde wedstrijden werden beslist in het voordeel van Spanje. De start van Spanje dit WK was niet zonder tumult. De bondscoach diende twee dagen voor aanvang van de wedstrijd Portugal-Spanje zijn ontslag in. Gelukkig eindigde deze wedstrijd voor Spanje in een 1-1 gelijkspel. Uiteindelijk werd het zelfs nog spannend wie er zou eindigen als groepswinnaar, Portugal of toch Spanje? Na het gelijkspel tegen Marokko trok Spanje alsnog aan het kortste eind.

Rusland: weet het gastland zichzelf te overtreffen?

Rusland doet het als gastland zeker niet onaardig tijdens dit WK. De Russen wisten zowel te winnen van Saoedi-ArabiŽ als Egypte. Daarmee was Rusland zeker van de achtste finales. Of het Rusland ook lukt om Spanje te verslaan tijdens de achtste finales is niet met zekerheid te zeggen. Spanje heeft al eerder bewezen uitstekend zaken te kunnen doen op zowel een EK als WK. Rusland zal daarom zijn uiterste best moeten doen om zichzelf te overtreffen door Spanje met volle overtuiging te verslaan.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Spanje - Rusland vindt Zondag 01 Juli 2018 om 15:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Spanje 1.62 GoldenPalace
Gelijkspel 3.95 Betfirst
Rusland 7 BetfirstBwinGoldenVegas

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/07/2018 Pronostiek Frankrijk - KroatiŽ : World Kup Voetbal 15 Juli 2018
WK-finale Frankrijk & KroatiŽ Op 15 juli 2018 spelen Frankrijk & KroatiŽ tegen elkaar in de WK-finale te Rusland. De wedstrijd begint om 17:00 uur en wordt door miljoenen mensen bekeken. Frankrijk is de favoriet voor deze w... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/07/2018 Pronostiek BelgiŽ - Engeland : World Kup Voetbal 14 Juli 2018
Wat zal de teleurstelling in beide kampen groot zijn geweest: zowel de Belgen als de Engelsen waren immers dichtbij de finale van dit wereldkampioenschap voetbal. Voor BelgiŽ zou het de eerste finale ooit zijn, voor Engeland ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/07/2018 Pronostiek Frankrijk - BelgiŽ : World Kup Voetbal 10 Juli 2018
Met de halve finales van dit interessante Wereldkampioenschap voetbal in het vooruitzicht, weten we ťťn ding zeker: de aanstaande wereldkampioen komt uit Europa. Uruguay en BraziliŽ werden immers in de kwartfinales uitgeschak... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Spanje - Rusland : World Kup Voetbal 01 Juli 2018