WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019

20/07/2019

Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan beide teams ervoor, na een paar maanden vakantie en alleen vriendschappelijke matches? Hoe liggen de kansen op prijzen op dit moment?

Charleroi SC sloot in mei de vorige competitie keurig in het midden van de ranglijst af, op de negende positie. Het team presteerde niet opvallend goed in thuis- of uitwedstrijden. De achterstand op een plek die recht gaf op deelname aan de Championship Play Offs was zeven punten. Wordt het verschil nu kleiner? Wel geraakte de ploeg tot de finale van de Play Offs voor de Europa League, die het nipt met 3-2 verloor van Royal Antwerp, na nota bene na twaalf minuten een voorsprong van 0-2 te hebben gehad.

La Gantoise eindigde op de vijfde plaats, net ietsje lager dan een seizoen eerder. Ook zij behaalden niet opvallend veel punten in eigen stadion of op verplaatsing. Wel opvallend was de laatste serie van vier matches op rij die gewonnen werden. Daarmee ging het zowel Saint Trond als Royal Antwerp op de ranglijst voorbij en mocht het alsnog meedoen aan genoemde Play Offs. Daarin vielen de resultaten dan eigenlijk wel tegen. Alleen de laatste drie matches werden gewonnen, te laat om een ticket voor Europees voetbal te verdienen.

Ik verwacht ook in dit nieuwe seizoen iets meer van La Gantoise dan van Charleroi SC. Ik voorspel een goede start van eerstgenoemde ploeg met een kleine uitoverwinning. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sporting de Charleroi - Gent vindt Zondag 28 Juli 2019 om 18:__ uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sporting de Charleroi 3.05 Betfirst
Gelijkspel 3.5 Bingoal
Gent 2.37 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Anderlecht - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 24 November 2019
Komend weekend wordt de 16e speelronde in de Jupiler Pro League afgewerkt. We zijn dus ongeveer halverwege het reguliere seizoen dat zoals altijd wordt afgesloten met de Championship Play-Offs. Zondagavond neemt Anderlecht he... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019