WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Sporting Charleroi - KRC Genk : Jupiler Pro League 13 September 2019

11/09/2019

Aanstaande vrijdagavond wordt de zevende speelronde van dit Jupiler Pro League seizoen geopend door SC Charleroi en Racing Genk. Voor Charleroi is het overigens pas de zesde competitieronde, het heeft nog ťťn match in te halen. Mede daardoor is voor beide ploegen de afstand tot de top van de ranglijst erg klein: ťťn overwinning kan een top-drie klassering betekenen.

Charleroi haalde tot nu toe acht punten uit vijf gespeelde matches. Het verloor pas ťťn keer, met 3-1 bij Zulte Waregem. Er werd gewonnen van Royal Antwerp met 2-1. De laatste match voor de interlandperiode werd het onderaan bungelende Waasland-Beveren ter plaatse met 0-4 verslagen. Charleroi begon dit seizoen overigens met twee gelijke spelen, waarvan eentje met 1-1 tegen Gandt.

Racing Genk begon deze competitie met twee verrassende nederlagen. Er ontstond nog geen paniek in Genk maar toch. Het net gepromoveerde KV Mechelen was met 3-1 de sterkste. Daarop volgde een 0-2 nederlaag, nota bene in eigen stadion, tegen Zulte Waregem. Twee matches: nul punten. Eťn doelpunt gemaakt, vijf uit het eigen net moeten halen, dat was tegen de verwachting van alles wat Racing Genk lief is! Gelukkig was daar dan de match op verplaatsing bij Waasland-Beveren. Net als Charleroi wist Genk daar met 0-4 te winnen. Zes dagen later werd het erg tegenvallende Anderlecht thuis met 1-0 verslagen. Tot slot hield Genk een punt over aan de match bij FC Bruges, begin van deze maand.

Het verschil op de ranglijst tussen beide ploegen is niet groot en Charleroi is de thuisspelende ploeg. Toch schat ik Racing Genk iets sterker in en zie ik hen stijgen op de ranglijst. Ik voorspel een kleine overwinning voor de Genkenaren.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sporting Charleroi - KRC Genk vindt Vrijdag 13 September 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sporting Charleroi 2.9 LadBrokesBetfirstBingoal
Gelijkspel 3.75 Unibet
KRC Genk 2.36 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/09/2019 Pronostiek Moeskroen - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 September 2019
Moeskroen - Kortrijk in het teken van de revelatie Met Moeskroen-Kortrijk op de affiche staan twee teams tegenover elkaar die gerust de revelaties van het prille voetbalseizoen mogen worden genoemd. Vooral het gedoodverfde M... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek KV Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 14 September 2019
Hoe gaan de spelers van Standard de LiŤge om met het toch wel onverwachte 1-0 verlies bij Anderlecht, begin van deze maand? Waarschijnlijk hadden ze voor deze match gedacht drie punten mee te nemen uit Brussel. Anderzijds vie... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek AS Eupen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 14 September 2019
Zaterdagavond worden er vier matches gespeeld in de hoogste Belgische voetbalcompetitie. Wellicht niet de meest in het oog springende is die tussen AS Eupen en Zulte Waregem. Voor beide ploegen is dit echter een belangrijke m... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sporting Charleroi - KRC Genk : Jupiler Pro League 13 September 2019