WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sporting Charleroi - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 30 Oktober 2018

29/10/2018

STVV wil de voeling met de subtop niet verliezen

Met Charleroi tegen STVV staan er twee ploegen tegenover elkaar die in de subtop en middenmoot bengelen. Charleroi laveert op een tiende plaats met zes punten achterstand voor een playoff plaats 1. Voor STVV, momenteel zevende in de rangschikking, is het van cruciaal belang om de drie punten mee naar huis te nemen op Mambour en de voeling met de subtop niet te verliezen. Nieuw puntenverlies zou voor beide teams erg ongelegen komen.

Charleroi wil aanknopen met een nieuwe thuisoverwinning

Orkestmeester Felice Mazzu van Charleroi beleeft niet bepaald zijn beste periode sinds jaren. De prestaties gaan gepaard met teveel ups en downs dit seizoen. Dat mocht de trainer van de Corolo's nogmaals aan den lijve ondervinden tegen Gent in de eerste helft toen de ploeg zielloos de wet van de sterkste moet ondergaan. Na de pauze was er wel beterschap te bespeuren. Mazzu hoopt die positieve tendens na de koffie terug te vinden tegen STVV. Een mogelijke overwinning zou weer toekomst bieden om de eventuele ambities voor playoff 1 nieuw leven in te blazen. Of STVV zich gewillig naar de slachtbank laat brengen, lijkt niet zo een makkelijke opgave. Het thuispubliek zou niets liever willen dat de Zebra's opnieuw aanknopen met een overwinning.

Voluit voor een zege gaan als je Playoff 1 ambieert

Het gelijkspel tegen Club Brugge heeft de jongens van trainer Brys een enorme boost gegeven. De Truiense coach steekt het niet onder stoelen of banken dat een playoff 1 plaats het hoofddoel moet zijn op het einde van de rit in het lopend seizoen. Een overwinning op Mambour zou die ambities alleen maar kracht kunnen bij zetten. Hierdoor blijft de zesde plaats in handbereik. Ondertussen trekken de opvallende prestaties van bepaalde spelers in het buitenland de volle aandacht. Dat kan alleen maar de sportieve resultaten ten goede komen. Als we de geruchtenmolen mogen geloven, staat de OekraÔnse spelverdeler Roman Bezus op de vooravond van een transfer naar een andere buitenlandse club. Of de komende wintermercato de ambitieuze plannen om de play off 1 te halen, zou kunnen dwarsbomen zal de nabije toekomst moeten uitwijzen. STVV start als favoriet.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sporting Charleroi - Sint-Truiden vindt Dinsdag 30 Oktober 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sporting Charleroi 1.96 UnibetGoldenVegas
Gelijkspel 3.8 UnibetGoldenVegas
Sint-Truiden 3.9 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/04/2019 Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019
Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken? Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019
Twee teams die op zoek zijn naar een revanche Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019
Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sporting Charleroi - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 30 Oktober 2018