WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sporting Charleroi - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 30 Oktober 2018

29/10/2018

STVV wil de voeling met de subtop niet verliezen

Met Charleroi tegen STVV staan er twee ploegen tegenover elkaar die in de subtop en middenmoot bengelen. Charleroi laveert op een tiende plaats met zes punten achterstand voor een playoff plaats 1. Voor STVV, momenteel zevende in de rangschikking, is het van cruciaal belang om de drie punten mee naar huis te nemen op Mambour en de voeling met de subtop niet te verliezen. Nieuw puntenverlies zou voor beide teams erg ongelegen komen.

Charleroi wil aanknopen met een nieuwe thuisoverwinning

Orkestmeester Felice Mazzu van Charleroi beleeft niet bepaald zijn beste periode sinds jaren. De prestaties gaan gepaard met teveel ups en downs dit seizoen. Dat mocht de trainer van de Corolo's nogmaals aan den lijve ondervinden tegen Gent in de eerste helft toen de ploeg zielloos de wet van de sterkste moet ondergaan. Na de pauze was er wel beterschap te bespeuren. Mazzu hoopt die positieve tendens na de koffie terug te vinden tegen STVV. Een mogelijke overwinning zou weer toekomst bieden om de eventuele ambities voor playoff 1 nieuw leven in te blazen. Of STVV zich gewillig naar de slachtbank laat brengen, lijkt niet zo een makkelijke opgave. Het thuispubliek zou niets liever willen dat de Zebra's opnieuw aanknopen met een overwinning.

Voluit voor een zege gaan als je Playoff 1 ambieert

Het gelijkspel tegen Club Brugge heeft de jongens van trainer Brys een enorme boost gegeven. De Truiense coach steekt het niet onder stoelen of banken dat een playoff 1 plaats het hoofddoel moet zijn op het einde van de rit in het lopend seizoen. Een overwinning op Mambour zou die ambities alleen maar kracht kunnen bij zetten. Hierdoor blijft de zesde plaats in handbereik. Ondertussen trekken de opvallende prestaties van bepaalde spelers in het buitenland de volle aandacht. Dat kan alleen maar de sportieve resultaten ten goede komen. Als we de geruchtenmolen mogen geloven, staat de OekraÔnse spelverdeler Roman Bezus op de vooravond van een transfer naar een andere buitenlandse club. Of de komende wintermercato de ambitieuze plannen om de play off 1 te halen, zou kunnen dwarsbomen zal de nabije toekomst moeten uitwijzen. STVV start als favoriet.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sporting Charleroi - Sint-Truiden vindt Dinsdag 30 Oktober 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sporting Charleroi 1.96 UnibetGoldenVegas
Gelijkspel 3.8 UnibetGoldenVegas
Sint-Truiden 3.9 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sporting Charleroi - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 30 Oktober 2018