WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Sporting Lokeren - Gent : Jupiler Pro League 19 November 2017

19/11/2017

Wint Lokeren thuis van Gent?

Na een korte pauze waarin er door de nationale elftallen werd gevoetbald en de rode duivels in een spectaculaire wedstrijd gelijk speelden tegen Mexico, starten komend weekeinde de competities weer. Ook in de Jupiler Pro League gaat er volop gevoetbald worden. Zo ontvangt Sporting Lokeren Gent in een belangrijk duel. Beide ploegen hebben namelijk evenveel punten verzameld tot nog toe en kijken het liefst naar boven. Dan zal er echter wel gewonnen moeten worden. Lukt dat één van beide ploegen? Een voorbeschouwing.

Lokeren
Lokeren is de laatste jaren wat afgezakt op de ranglijst en is daardoor een degelijke middenmoter geworden. Afgelopen twee seizoenen eindigde men op de elfde plaats van het klassement en dit seizoen staat de ploeg voorlopig op een twaalfde plaats met zestien punten uit veertien gespeelde wedstrijden. Het gat naar boven toe is echter nog behoorlijk klein. Zo staat Zulte Waregem op de achtste plaats met slechts drie punten meer. Er lijkt dus nog veel mogelijk voor Lokeren, zeker wanneer er gewonnen wordt van Gent.

Gent
Gent kent één van de slechtste seizoen starten sinds jaren. De ploeg die de voorbije drie jaar structureel in de top drie eindigde en in 2015 zelfs kampioen speelde, lijkt dit jaar maar niet in vorm te komen. Gelukkig is de schade nog niet heel groot waardoor men met een paar winstpartijen zo weer bij de bovenste zeven terecht kan komen. Voorlopig lijkt de ploeg echter te wispelturig en worden goede wedstrijden afgewisseld met hele slechte. Het is in ieder geval te hopen dat de wedstrijd tegen Lokeren goede zal zijn. Als Gent wederom punten verliest, zak het wel heel diep weg op de ranglijst en worden de problemen alleen maar groter.

Voorspelling
We denken dat beide ploegen deze wedstrijd vooral niet willen verliezen omdat ze daardoor nog dieper in de problemen komen. We verwachten dan ook voorzichtig voetbal van beide kanten. Doordat zowel Lokeren als Gent weinig risico's nemen, vermoeden we dat deze wedstrijd gaat eindigen in een gelijkspel. We voorspellen daarom een een gelijkspel!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sporting Lokeren - Gent vindt Zondag 19 November 2017 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Sporting Lokeren
5
UnibetCircusGoldenVegas
Gelijkspel
3.75
CircusGoldenVegas
Gent
1.833
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sporting Lokeren - Gent : Jupiler Pro League 19 November 2017