WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Sporting Lokeren - Lommel SK : Proximus League 11 Augustus 2019

10/08/2019

Een week later dan in de Jupiler Pro League is ook de strijd een niveau lager in de Proximus League weer losgebarsten. Eťn van de affiches van komend weekend en de enige zondagmatch is die tussen Lokeren en Lommel. Wat kunnen we zeggen over deze ontmoeting na pas ťťn gespeelde ronde? Feit is in ieder geval dat beide teams zijn begonnen met een nederlaag, Lokeren op verplaatsing en Lommel in eigen huis.

SC Lokeren speelde afgelopen seizoen nog een trede hoger. Twintig punten uit dertig matches was te weinig om te overleven. Het verschil met de naaste concurrenten bedroeg maar liefst zeven punten. Lokeren, zo zou je kunnen zeggen, was de terechte degradant. Dit seizoen is echter een nieuwe ronde met nieuwe kansen, op promotie bijvoorbeeld. De eerste match werd echter dus al meteen verloren: Beerschot was met 1-0 net te sterk. De rode kaart (twee maal geel) voor Tirpan maakte een beter resultaat ook niet echt mogelijk. Maar Beerschot is dan ook de nummer twee van vorig seizoen, met slechts vier verliespartijen.

Lommel eindigde toen als zesde in deze competitie en wist ook in de nacompetitie degradatie makkelijk te ontlopen. De eerste match van dit seizoen werd met 0-2 verloren tegen Westerlo, dat vorig seizoen twee plaatsen hoger eindigde. Wel was het verschil in de eindrangschikking slechts drie puntjes. Deze thuisnederlaag zal voor het team en de supporters dan ook een flinke tegenvaller zijn geweest.

Misschien moet Lokeren nog wat wennen aan het niveau in de Proximus League. Toch denk ik dat zij, zeker in eigen huis, niet al te veel problemen zullen hebben met Lommel. Ik voorspel dus een overwinning voor Lokeren.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sporting Lokeren - Lommel SK vindt Zondag 11 Augustus 2019 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sporting Lokeren 1.62 Bingoal
Gelijkspel 4 Bingoal
Lommel SK 5.9 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/08/2019 Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019
Liverpool tegen Chelsea als match om de UEFA Super Cup. Twee Engelse ploegen, wie had dat verwacht? Zoals natuurlijk bekend won Liverpool afgelopen seizoen de Champions League door Tottenham, ook al een Engelse ploeg dus, in... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019
In het nog prille Jupiler Pro League seizoen 2019-2020 kan de tegenstelling eigenlijk niet groter zijn dan die tussen Saint-Trond en Standard de LiŤge. De thuisspelende ploeg van aanstaande zondagmiddag is na twee matches nog... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sporting Lokeren - Lommel SK : Proximus League 11 Augustus 2019
Een week later dan in de Jupiler Pro League is ook de strijd een niveau lager in de Proximus League weer losgebarsten. Eťn van de affiches van komend weekend en de enige zondagmatch is die tussen Lokeren en Lommel. Wat kunnen... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sporting Lokeren - Lommel SK : Proximus League 11 Augustus 2019