WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Sporting Lokeren - Racing Genk : Jupiler Pro League 29 Juli 2018

28/07/2018

Weet Genk meteen te winnen?

Als voetbalfans dachten dat ze tijd hebben om bij te komen na het WK voetbal, zitten ze er flink naast. Het toernooi zit nog vers in ons geheugen, maar het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League staat ook al weer op ons te wachten. Eind juli wordt de eerste competitieronde al gespeeld. Sporting Lokeren begint met een thuiswedstrijd op 29 juli tegen KRC Genk. Meteen een leuke vermakelijke wedstrijd dus! Lukt het ťťn van beide ploegen om direct een tik uit te delen en de eerste drie punten van het seizoen te scoren? Een voorbeschouwing.

Sporting Lokeren
Het was opnieuw een lang seizoen voor Sporting Lokeren. De club verliest de laatste jaren langzaam maar zeker de aansluiting met de top in BelgiŽ en die trend zette zich ook afgelopen seizoen voort. Waar de club vroeger nog standaard meestreed om een plaatsje in play-off I, is dat er inmiddels al drie jaar niet meer bij. Na twee keer op de elfde plaats van het eindklassement te zijn geŽindigd, werd Lokeren afgelopen seizoen zelfs 13e. Er is dan ook sprake van volop onvrede in en rondom de club. Eigenlijk is er maar ťťn manier om dat echt op te lossen: resultaten behalen. Dit seizoen moet Lokeren er weer in zien te slagen om bij de bovenste tien van het klassement te komen. Wanneer dat lukt, is het seizoen geslaagd. Tegenstander Genk is in de eerste wedstrijd dan ook meteen een goede graadmeter.

KRC Genk
Bij Genk gaat het de laatste jaren namelijk een stuk beter. De ploeg behoorde afgelopen seizoen opnieuw tot de beste. De ploeg eindigde zowel in de reguliere competitie als in play-off I op de vijfde plaats van het klassement. Bovendien wist Genk ook de finale van de beker te behalen waarin het verloor van Standard Luik. Toch greep men naast Europees voetbal en dat was een lelijke streep door de rekening. Het heeft wel tot gevolg dat Genk zich dit seizoen vol op de competitie kan gaan richten. We verwachten dan ook veel van deze ploeg.

Voorspelling
We voorspellen een eenvoudige en ruime overwinning voor KRC Genk.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sporting Lokeren - Racing Genk vindt Zondag 29 Juli 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sporting Lokeren 3.75 BetfirstCircusGoldenVegas
Gelijkspel 3.7 Unibet
Racing Genk 2.05 BetfirstBwinCircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/12/2018 Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018
Stormt Charleroi de top zes binnen? Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim o... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018
Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken? Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018
In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sporting Lokeren - Racing Genk : Jupiler Pro League 29 Juli 2018