WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018

13/12/2018

In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst geklasseerde ploeg in de hoogste Belgische voetbaldivisie. Saint Trond is de nummer vijf en hoeft Anderlecht alleen op doelgemiddelde voor te laten gaan. Maar voetbal blijft voetbal, een sport waarin van alles mogelijk is. Een goed spelende ploeg wint niet als kans op kans wordt gemist. Een slecht spelend team kan met ťťn benutte kans de volle winst pakken.

Sporting Lokeren is dus de nummer laatst met slechts 11 punten uit 18 matches. Er werden pas twee matches gewonnen. Dat gebeurde wel beide keren in eigen stadion dus dat biedt wellicht hoop. Daar werd ook drie maal gelijk gespeeld en vier keer verloren. Begin november werd er thuis met 2-0 gewonnen van Eupen. Eind november werd Gent ook thuis knap op 2-2 gehouden, nadat Lokeren tot een paar minuten voor het laatste fluitsignaal nog een 2-0 voorsprong had. Verder werd er in november met 2-0 verloren bij concurrent Zulte en in eigen stadion met 2-4 van Charleroi. Vorige week was Ostende net met 1-0 te sterk.

Saint Trond doet ít daarentegen juist de laatste weken erg goed. In dat opzicht is het zelfs de best presterende ploeg in de Jupiler Pro League, met maar liefst 13 punten uit de laatste vijf matches. In eigen huis werd er gewonnen van Zulte Waregem (2-1) en Anderlecht (4-2) en op verplaatsing van Eupen (1-4) en Royal Antwerp (1-3). Daarmee is de ploeg dus in punten gelijk gekomen met de Brusselaren en wordt er overtuigend aan de deur voor een Europees ticket geklopt. Thuis werd er overigens nog niet verloren, uit drie keer.

Ik denk dat Saint Trond de goede reeks nog even gaat voortzetten en dat dus ook Sporting Lokeren het onderspit zal moeten delven. Ik verwacht een match met een aantal doelpunten, waarvan de meeste voor Saint Trond.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Sporting Lokeren - Sint-Truiden vindt Zaterdag 15 December 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Sporting Lokeren 3.65 GoldenVegas
Gelijkspel 3.7 Unibet
Sint-Truiden 2.07 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018