WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Standard - KV Oostende : Jupiler Pro League 18 januari 2014

16/01/2014

Een spannende wedstrijd tussen Standard en KV Ostende

Op 18 januari 2014 wordt er een belangrijke wedstrijd gespeeld in de Jupiler Pro League. Om 18:00 wordt de wedstrijd gespeeld tussen Standard en KV Ostende. De wedstrijd wordt gespeeld in het thuisstadion van Standard. Op papier gezien maakt Standard Luik de meeste kans om te winnen. Van de laatste 5 wedstrijden die er gespeeld werden in de Jupiler Pro League, werden er 2 gewonnen door Standard, 1 gelijkgespeeld en 2 verloren. KV Ostende heeft van de afgelopen 5 wedstrijden er 3 gelijkgespeeld en 2 verloren. De voetbalploegen zijn echter wel aan elkaar gewaagd en daarom zal het tot de laatste minuut spannend blijven.

Standard

Standard Luik is een voetbalclub welke is opgericht in 1898. De club wordt op dit moment geleid door Guy Luzon. Thuiswedstrijden worden gespeeld in het Stade Maurice Dufrasne. Het stadion biedt plaats aan 30.000 mensen en is daarmee direct het grootste stadion van België. Sinds de promotie in 1921 naar de eerste klasse van het betaald voetbal, is Standard nooit meer uit de eerste klasse verdwenen, maar is het er altijd blijven spelen. Dat zegt absoluut iets over de potentie van deze voetbalclub. In het seizoen 2008 / 2009 is de voetbalclub voor het laatst landskampioen geworden. Op dit moment doet Standard het aardig in de Jupiler Pro League.

KV Ostende

KV Ostende is ontstaan uit een fusie in 1981. Oorspronkelijk dateert de voetbalclub echter uit 1904. Na de afwezigheid van een aantal jaar is de voetbal in het seizoen 2013 / 2014 weer in de eerste divisie gaan spelen van het Belgische betaalde voetbal. De coach van de club is de Belgische Frederik Vanderbiest. De club zelf beschikt over het Albertparkstadion waar ruim 8.000 mensen in kunnen. De voetbalclub zal in de wedstrijd moeten vechten om de wedstrijd van Standard te kunnen winnen. Statistisch gezien maakt Standard namelijk de meeste kans om te winnen, al zijn verrassingen natuurlijk nooit uitgesloten. Dat maakt een bezoek aan de voetbalwedstrijd des te aantrekkelijker!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard - KV Oostende vindt 18 januari 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Standard
1.25
BetFirst
Gelijkspel
5.75
UnibetBwin
KV Oostende
12.00
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard - KV Oostende : Jupiler Pro League 18 januari 2014