WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard - KV Oostende : Jupiler Pro League 18 januari 2014

16/01/2014

Een spannende wedstrijd tussen Standard en KV Ostende

Op 18 januari 2014 wordt er een belangrijke wedstrijd gespeeld in de Jupiler Pro League. Om 18:00 wordt de wedstrijd gespeeld tussen Standard en KV Ostende. De wedstrijd wordt gespeeld in het thuisstadion van Standard. Op papier gezien maakt Standard Luik de meeste kans om te winnen. Van de laatste 5 wedstrijden die er gespeeld werden in de Jupiler Pro League, werden er 2 gewonnen door Standard, 1 gelijkgespeeld en 2 verloren. KV Ostende heeft van de afgelopen 5 wedstrijden er 3 gelijkgespeeld en 2 verloren. De voetbalploegen zijn echter wel aan elkaar gewaagd en daarom zal het tot de laatste minuut spannend blijven.

Standard

Standard Luik is een voetbalclub welke is opgericht in 1898. De club wordt op dit moment geleid door Guy Luzon. Thuiswedstrijden worden gespeeld in het Stade Maurice Dufrasne. Het stadion biedt plaats aan 30.000 mensen en is daarmee direct het grootste stadion van België. Sinds de promotie in 1921 naar de eerste klasse van het betaald voetbal, is Standard nooit meer uit de eerste klasse verdwenen, maar is het er altijd blijven spelen. Dat zegt absoluut iets over de potentie van deze voetbalclub. In het seizoen 2008 / 2009 is de voetbalclub voor het laatst landskampioen geworden. Op dit moment doet Standard het aardig in de Jupiler Pro League.

KV Ostende

KV Ostende is ontstaan uit een fusie in 1981. Oorspronkelijk dateert de voetbalclub echter uit 1904. Na de afwezigheid van een aantal jaar is de voetbal in het seizoen 2013 / 2014 weer in de eerste divisie gaan spelen van het Belgische betaalde voetbal. De coach van de club is de Belgische Frederik Vanderbiest. De club zelf beschikt over het Albertparkstadion waar ruim 8.000 mensen in kunnen. De voetbalclub zal in de wedstrijd moeten vechten om de wedstrijd van Standard te kunnen winnen. Statistisch gezien maakt Standard namelijk de meeste kans om te winnen, al zijn verrassingen natuurlijk nooit uitgesloten. Dat maakt een bezoek aan de voetbalwedstrijd des te aantrekkelijker!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard - KV Oostende vindt 18 januari 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Standard
1.25
BetFirst
Gelijkspel
5.75
UnibetBwin
KV Oostende
12.00
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard - KV Oostende : Jupiler Pro League 18 januari 2014