WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard Luik - AA Gent : Jupiler Pro League 10 Mei 2019

09/05/2019

Standard - AA Gent: eerherstel is aan de orde van de dag

Met Standard - AA Gent staan twee ploegen tegen over elkaar die tijdens de afgelopen speeldag knock-out in de touwen lagen. De Rouches verloren van Anderlecht nadat de Brusselaars al na tien minuten met tien man kwamen te staan na een rode kaart van Bornauw. De Luikenaars konden echter niet profiteren van een mannetje meer. Na de verloren bekerfinale tegen KV Mechelen was het vooral zaak de rug te rechten tegen Club Brugge voor de Buffalo's. Gent speelde niet slecht, maar verloor uiteindelijk opnieuw. Met een 1 op 21 zijn de Buffalo's het kneusje van de klas in Playoff 1.

Een zege voor Standard is het minste wat de supporters verwachten

De Rouches verloren op een pijnlijke wijze in Anderlecht. Vooral de manier waarop de Luikenaars het onderspit moesten delven, zorgde voor heel wat gefronste wenkbrauwen bij bestuur en trainer. Als je 80 minuten tegen tien spelers na een rode kaart nauwelijks kansen kan creŽren, moet daar geen tekeningetje bij worden gemaakt. Trainer Michel Preud'homme keek de hele match nagelbijtend met lede ogen de wanprestatie aan. Vooral spelbepaler Carcela lijkt niet echt meer met zijn hoofd bij de Rouches te zitten nadat Michel Preud'homme liet uitschijnen volgend seizoen geen beroep meer te willen doen op de wispelturige Marokkaan. Standard is tegen staartploeg AA Gent van Playoff 1 een klinkende revanche verschuldigd bij de thuisaanhang. Dat is ook nodig om een Europees ticket te verzilveren. Wat dat betreft, staan er voor Standard nog heel wat belangen op het spel.

Kan AA Gent zich mentaal nog opladen om eerste overwinning in Playoff 1 te boeken?

AA Gent heeft vorige week de kelk tot op de bodem moeten ledigen. Twee nederlagen in de competitie tegen leider Genk en tweede gerangschikte Club Brugge konden nog enigszins op begrip rekenen. Maar het verlies in de bekerfinale tegen KV Mechelen, die en verknald seizoen moest redden, is een wonde die verre van geheeld is. Dat er een paleisrevolutie binnenskamers te wachten staat, lijkt de logica zelf. De dagen van trainer Jess Thorup met een 1 op 21 zijn (wellicht) geteld. Hoe de spelers mentaal omgaan met het zoveelste verlies in deze playoff 1 valt niet te voorspellen. Standard start alleszins als favoriet aan deze ontmoeting.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - AA Gent vindt Vrijdag 10 Mei 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Standard Luik 2 LadBrokesBetfirst
Gelijkspel 3.8 GoldenPalace
AA Gent 3.8 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/08/2019 Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019
Liverpool tegen Chelsea als match om de UEFA Super Cup. Twee Engelse ploegen, wie had dat verwacht? Zoals natuurlijk bekend won Liverpool afgelopen seizoen de Champions League door Tottenham, ook al een Engelse ploeg dus, in... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019
In het nog prille Jupiler Pro League seizoen 2019-2020 kan de tegenstelling eigenlijk niet groter zijn dan die tussen Saint-Trond en Standard de LiŤge. De thuisspelende ploeg van aanstaande zondagmiddag is na twee matches nog... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sporting Lokeren - Lommel SK : Proximus League 11 Augustus 2019
Een week later dan in de Jupiler Pro League is ook de strijd een niveau lager in de Proximus League weer losgebarsten. Eťn van de affiches van komend weekend en de enige zondagmatch is die tussen Lokeren en Lommel. Wat kunnen... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - AA Gent : Jupiler Pro League 10 Mei 2019