WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard Luik - Anderlecht : Jupiler Pro League 08 November 2015

07/11/2015

Wint Anderlecht in Luik?

Komend weekeinde staat er weer een volledige speelronde in de Jupiler Pro League op ons te wachten. Er staat overigens een bijzondere wedstrijd op het programma. Standard Luik speelt voor eigen publiek tegen Anderlecht. Voor dit seizoen zal deze wedstrijd door iedereen aangemerkt worden als een topper. Getuige de ranglijst kunnen we daar echter niet van spreken. Standard Luik is het seizoen namelijk ontzettend zwak begonnen. Kan de ploeg de weg naar boven weer inslaan door te winnen van eeuwige concurrent Anderlecht? Een voorbeschouwing.

Standard Luik
Wedstrijden tussen Standard en Anderlecht zijn altijd wedstrijden die op zichzelf staan en die ongeacht de stand op de ranglijst garant staan voor spektakel. Toch lijkt het dit seizoen anders. Standard Luik kent een ontzettende zwakke start van het seizoen en is terug te vinden in de onderste regionen. Men wist tot nog toe slechts 14 punten te behalen uit evenveel wedstrijden en dat is simpelweg te weinig voor een ploeg van het kaliber van Standard Luik. Even leek het er op dat Standard de vorm weer hervonden had toen het van Mechelen en rivaal Charleroi wist te winnen. Met de nederlaag tegen Sint-Truiden werd de ploeg echter weer met beide benen op de grond gezet. Winst op Anderlecht kan echter het beginsein zijn van een goede periode waarin de ploeg zich langzaam maar zeker terug naar boven kan knokken.

Anderlecht
Anderlecht is dit seizoen uit op eerherstel. De ploeg was jarenlang dominant in de Jupiler Pro League maar moest vorig jaar lijdzaam toezien hoe Gent er met de titel vandoor ging. Ook dit jaar lijkt Gent weer de grootste concurrent, getuige de ranglijst. Na 14 gespeelde wedstrijden staat Anderlecht op een tweede plaats met een puntje minder dan lijstaanvoerder Gent. Hoewel het seizoen nog behoorlijk lang is, is het zaak om de achterstand op Gent niet teveel te laten oplopen. Anderlecht zal dus enkel tevreden zijn met de volle winst tegen Standard Luik.

Voorspelling
We denken dat Anderlecht een maatje te groot is en deze wedstrijd eenvoudig zal gaan winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Anderlecht vindt Zondag 08 November 2015 om 14:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Standard Luik
3.9
LadBrokes
Gelijkspel
3.8
LadBrokes
Anderlecht
2.3
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Anderlecht : Jupiler Pro League 08 November 2015