WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard Luik - Anderlecht : Jupiler Pro League 08 November 2015

07/11/2015

Wint Anderlecht in Luik?

Komend weekeinde staat er weer een volledige speelronde in de Jupiler Pro League op ons te wachten. Er staat overigens een bijzondere wedstrijd op het programma. Standard Luik speelt voor eigen publiek tegen Anderlecht. Voor dit seizoen zal deze wedstrijd door iedereen aangemerkt worden als een topper. Getuige de ranglijst kunnen we daar echter niet van spreken. Standard Luik is het seizoen namelijk ontzettend zwak begonnen. Kan de ploeg de weg naar boven weer inslaan door te winnen van eeuwige concurrent Anderlecht? Een voorbeschouwing.

Standard Luik
Wedstrijden tussen Standard en Anderlecht zijn altijd wedstrijden die op zichzelf staan en die ongeacht de stand op de ranglijst garant staan voor spektakel. Toch lijkt het dit seizoen anders. Standard Luik kent een ontzettende zwakke start van het seizoen en is terug te vinden in de onderste regionen. Men wist tot nog toe slechts 14 punten te behalen uit evenveel wedstrijden en dat is simpelweg te weinig voor een ploeg van het kaliber van Standard Luik. Even leek het er op dat Standard de vorm weer hervonden had toen het van Mechelen en rivaal Charleroi wist te winnen. Met de nederlaag tegen Sint-Truiden werd de ploeg echter weer met beide benen op de grond gezet. Winst op Anderlecht kan echter het beginsein zijn van een goede periode waarin de ploeg zich langzaam maar zeker terug naar boven kan knokken.

Anderlecht
Anderlecht is dit seizoen uit op eerherstel. De ploeg was jarenlang dominant in de Jupiler Pro League maar moest vorig jaar lijdzaam toezien hoe Gent er met de titel vandoor ging. Ook dit jaar lijkt Gent weer de grootste concurrent, getuige de ranglijst. Na 14 gespeelde wedstrijden staat Anderlecht op een tweede plaats met een puntje minder dan lijstaanvoerder Gent. Hoewel het seizoen nog behoorlijk lang is, is het zaak om de achterstand op Gent niet teveel te laten oplopen. Anderlecht zal dus enkel tevreden zijn met de volle winst tegen Standard Luik.

Voorspelling
We denken dat Anderlecht een maatje te groot is en deze wedstrijd eenvoudig zal gaan winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Anderlecht vindt Zondag 08 November 2015 om 14:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Standard Luik
3.9
LadBrokes
Gelijkspel
3.8
LadBrokes
Anderlecht
2.3
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Anderlecht : Jupiler Pro League 08 November 2015