WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard Luik - Club Brugge : Jupiler Pro League 07 Oktober 2018

05/10/2018

Smeren de Rouches Club de eerste nederlaag van het seizoen aan

De kaskraker van de komende speeldag is ongetwijfeld de confrontatie tussen Standard en competitieleider Club Brugge. Voor de discipelen van trainer Preudhomme zou een mogelijke overwinning welkom zijn na een hobbelige seizoensstart. De vraag is of Club Brugge zich zonder slag of stoot naar de slachtbank laat brengen. Buiten de uitschuiver in het beker avontuur tegen Deinze, lieten de Bruggelingen een foutloos parcours optekenen.

De uitgelezen kans om terug voeling te krijgen met de top

Standard heeft dit seizoen nog maar weinig potten kunnen breken op eigen terrein. Dat je tegen de leider niet aan peptalk zal moeten doen, staat buiten kijf. De vraag is of de spelers van Michel Preudhomme zijn tactisch denkwerk ook tot in de puntjes optimaal gaan uitvoeren. In het verleden werd er op dat vlak nogal slordig mee omgesprongen. In die mate zelfs dat de Standard trainer een donkere kamer met een beamer installeerde om een technische uiteenzetting uit te leggen aan zijn spelers tijdens de voorbereiding van de vorige speeldag. Het leverde wel drie punten op. Met de komst van zijn ex-ploeg zal de Standard trainer wellicht een plan uitkienen om de twee Brugse sterkhouders en draaischijven Vormer en Vanaken aan banden te leggen. Bij de Rouches wordt gerekend dat Carcela opnieuw gaat uitpakken met een glansprestatie. Als de Marokkaan zijn ploeg op een hoog niveau kan tillen, staat Brugge een warm onthaal te wachten. De hamvraag die zich stelt is of Club zonder nederlaag de interland break tegemoet gaat.

Vermoeidheid kan Club parten spelen

Na de bekeruitschakeling tegen Deinze dachten voetbalanalisten dat Club enige barstjes vertoonde, maar in de stadsderby tegen Cercle zette de ploeg van trainer Leko opnieuw de puntjes op de i. Geen vuiltje aan de lucht. Brugge speelt in de nationale competitie met heel veel vertrouwen. Trainer Ivan Leko slaagt er telkens weer in om zijn manschappen scherp te houden. Nochtans zou wel eens de vermoeidheid een doorslaggevende factor kunnen vormen na de midweek Champions League wedstrijd tegen Atletico Madrid.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Club Brugge vindt Zondag 07 Oktober 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Standard Luik 2.9 Betfirst
Gelijkspel 3.55 GoldenVegas
Club Brugge 2.55 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Club Brugge : Jupiler Pro League 07 Oktober 2018