WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard Luik - Club Brugge : Jupiler Pro League 07 Oktober 2018

05/10/2018

Smeren de Rouches Club de eerste nederlaag van het seizoen aan

De kaskraker van de komende speeldag is ongetwijfeld de confrontatie tussen Standard en competitieleider Club Brugge. Voor de discipelen van trainer Preudhomme zou een mogelijke overwinning welkom zijn na een hobbelige seizoensstart. De vraag is of Club Brugge zich zonder slag of stoot naar de slachtbank laat brengen. Buiten de uitschuiver in het beker avontuur tegen Deinze, lieten de Bruggelingen een foutloos parcours optekenen.

De uitgelezen kans om terug voeling te krijgen met de top

Standard heeft dit seizoen nog maar weinig potten kunnen breken op eigen terrein. Dat je tegen de leider niet aan peptalk zal moeten doen, staat buiten kijf. De vraag is of de spelers van Michel Preudhomme zijn tactisch denkwerk ook tot in de puntjes optimaal gaan uitvoeren. In het verleden werd er op dat vlak nogal slordig mee omgesprongen. In die mate zelfs dat de Standard trainer een donkere kamer met een beamer installeerde om een technische uiteenzetting uit te leggen aan zijn spelers tijdens de voorbereiding van de vorige speeldag. Het leverde wel drie punten op. Met de komst van zijn ex-ploeg zal de Standard trainer wellicht een plan uitkienen om de twee Brugse sterkhouders en draaischijven Vormer en Vanaken aan banden te leggen. Bij de Rouches wordt gerekend dat Carcela opnieuw gaat uitpakken met een glansprestatie. Als de Marokkaan zijn ploeg op een hoog niveau kan tillen, staat Brugge een warm onthaal te wachten. De hamvraag die zich stelt is of Club zonder nederlaag de interland break tegemoet gaat.

Vermoeidheid kan Club parten spelen

Na de bekeruitschakeling tegen Deinze dachten voetbalanalisten dat Club enige barstjes vertoonde, maar in de stadsderby tegen Cercle zette de ploeg van trainer Leko opnieuw de puntjes op de i. Geen vuiltje aan de lucht. Brugge speelt in de nationale competitie met heel veel vertrouwen. Trainer Ivan Leko slaagt er telkens weer in om zijn manschappen scherp te houden. Nochtans zou wel eens de vermoeidheid een doorslaggevende factor kunnen vormen na de midweek Champions League wedstrijd tegen Atletico Madrid.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Club Brugge vindt Zondag 07 Oktober 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Standard Luik 2.9 Betfirst
Gelijkspel 3.55 GoldenVegas
Club Brugge 2.55 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Club Brugge : Jupiler Pro League 07 Oktober 2018