WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Standard Luik - FC Bruges : Jupiler Pro League 09 Februari 2020

07/02/2020

Langzaamaan gaan we richting het einde van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League. Er zijn nog slechts zes matches te spelen. Steeds duidelijker wordt wie nog mee gaat strijden om het kampioenschap en wie een goede basis legt voor het behalen van Europees voetbal. De strijd tegen degradatie lijkt bijna beslist. Terwijl FC Bruges fier af lijkt te stevenen op het kampioenschap, moeten de supporters van stadgenoot Cercle het ergste vrezen.

Zondag is het de beurt aan Standard om FC Bruges een halt toe te roepen. Maar de Luikenaren zijn niet bepaald aan hun beste serie bezig. Laat in december werd er verloren bij laagvlieger Waasland-Beveren (2-1) en in eigen huis tegen AA Gent (0-1). Weliswaar volgden er toen zeges op verplaatsing in Mechelen (2-3) en thuis tegen Oostende (2-1). Maar afgelopen weekend werd er opnieuw verloren, deze keer bij het veel lager geklasseerde Courtroi (3-1).

Tja, en dan FC Bruges. De vraag wie de Bruggenaren gaat afstoppen kunnen we bijna vervangen door de vraag wanneer Bruges kampioen gaat worden. Het verschil met de eerste achtervolger, AA Gent, bedraagt maar liefst negen punten. Daarnaast is hun doelsaldo ook nog eens aanzienlijk beter. Er werden weliswaar punten verspeeld in gelijke spelen tegen Courtroi en Charleroi. Maar afgelopen weekend werd een andere concurrent, Royal Antwerp, met 1-0 verslagen. Die gelijke spelen kunnen ook niet zoveel kwaad (hoewel Gent vier keer op rij won), de Bruggenaren verloren slechts ťťnmaal.

Ik denk niet dat Standard in de huidige vorm in staat is FC Bruges te verslaan. Ik verwacht dan ook een kleine overwinning voor de Bruggenaren.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - FC Bruges vindt Zondag 09 Februari 2020 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Standard Luik 3.15 Betfirst
Gelijkspel 3.55 Unibet
FC Bruges 2.35 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

22/02/2020 Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Aanstaande zondagavond ontvangt Anderlecht in eigen huis AS Eupen. Hoe staan beide ploegen er voor, met nog vier matches te gaan in deze reguliere Jupiler Pro League competitie? Elke voetballiefhebber herinnert zich nog de d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
22/02/2020 Pronostiek Club Brugge - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Zondagmiddag spelen Club Bruges en Charleroi SC tegen elkaar. Je zou dit een topper kunnen noemen. Club staat immers eerste, Charleroi derde. Het verschil in punten bedraagt inmiddels wel al dertien. Wat kunnen we verwachten ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/02/2020 Pronostiek Standard Luik - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 22 Februari 2020
Zaterdagavond spelen Standard de LiŤge en Royal Antwerp FC tegen elkaar in het weekend van de 27e speeldag van de Jupiler Pro League. Welke belangen staan er voor beide ploegen nog op het spel, vier matches voor het einde van... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - FC Bruges : Jupiler Pro League 09 Februari 2020