WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard Luik - FC Bruges : Jupiler Pro League 09 Februari 2020

07/02/2020

Langzaamaan gaan we richting het einde van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League. Er zijn nog slechts zes matches te spelen. Steeds duidelijker wordt wie nog mee gaat strijden om het kampioenschap en wie een goede basis legt voor het behalen van Europees voetbal. De strijd tegen degradatie lijkt bijna beslist. Terwijl FC Bruges fier af lijkt te stevenen op het kampioenschap, moeten de supporters van stadgenoot Cercle het ergste vrezen.

Zondag is het de beurt aan Standard om FC Bruges een halt toe te roepen. Maar de Luikenaren zijn niet bepaald aan hun beste serie bezig. Laat in december werd er verloren bij laagvlieger Waasland-Beveren (2-1) en in eigen huis tegen AA Gent (0-1). Weliswaar volgden er toen zeges op verplaatsing in Mechelen (2-3) en thuis tegen Oostende (2-1). Maar afgelopen weekend werd er opnieuw verloren, deze keer bij het veel lager geklasseerde Courtroi (3-1).

Tja, en dan FC Bruges. De vraag wie de Bruggenaren gaat afstoppen kunnen we bijna vervangen door de vraag wanneer Bruges kampioen gaat worden. Het verschil met de eerste achtervolger, AA Gent, bedraagt maar liefst negen punten. Daarnaast is hun doelsaldo ook nog eens aanzienlijk beter. Er werden weliswaar punten verspeeld in gelijke spelen tegen Courtroi en Charleroi. Maar afgelopen weekend werd een andere concurrent, Royal Antwerp, met 1-0 verslagen. Die gelijke spelen kunnen ook niet zoveel kwaad (hoewel Gent vier keer op rij won), de Bruggenaren verloren slechts ťťnmaal.

Ik denk niet dat Standard in de huidige vorm in staat is FC Bruges te verslaan. Ik verwacht dan ook een kleine overwinning voor de Bruggenaren.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - FC Bruges vindt Zondag 09 Februari 2020 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Standard Luik 3.15 Betfirst
Gelijkspel 3.55 Unibet
FC Bruges 2.35 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - FC Bruges : Jupiler Pro League 09 Februari 2020