WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard Luik - Gent : Jupiler Pro League 16 December 2017

15/12/2017

Blijft Gent winnen?

We zijn de laatste jaren verwend geweest met een ongekende spanning in de Jupiler Pro League waarin er iedere wedstrijd vol wordt gestreden voor de winst. Er zijn ook verschillende ploegen die zichzelf kansrijk achten om mee te spelen voor de titel en de concurrentie voor play-off I is dan ook groter dan ooit. Twee ploegen die het seizoen als mislukt beschouwen als ze play-off I niet halen, zijn Standaard Luik en Gent. Komende speelronde nemen deze twee ploegen het tegen elkaar op in Luik. Wie van beide ploegen slaagt erin om een gevoelige tik uit te delen? Een voorbeschouwing.

Standard Luik
Standard Luik slaagt er al twee jaar niet in om zich de plaatsen voor play-off I en dat doet behoorlijk zeer in Luik. Vooral omdat men zich in de jaren daarvoor consequent wél plaatste. Ook dit seizoen valt men voorlopig buiten de prijzen al is de achterstand van drie punten op nummer zes Sint Truiden natuurlijk nog te overbruggen. Standard staat op een achtste plaats van het klassement met 24 punten uit 18 wedstrijden. De wedstrijd tegen Gent wordt een hele belangrijke. Wint Standard, dan komt het direct in de buurt van de play-off plaatsen. Verliest het, dan haakt de ploeg voorlopig af in deze strijd.

Gent
Er is geen enkele ploeg op dit moment zo goed in vorm in de Jupiler Pro League als Gent. De laatste vijf wedstrijden werden allemaal gewonnen en dus staat de ploeg voorlopig op een keurige vierde plaats van het klassement. Gent is de laatste jaren sowieso op dreef in de Eerste Klasse. Na het kampioenschap van twee jaar geleden eindigde de ploeg namelijk tweemaal op de derde plaats. Een slechter resultaat dan die derde plaats zal dit seizoen dus waarschijnlijk als een teleurstelling voelen in Gent. Dankzij de uitstekende reeks waar de ploeg mee bezig is, zal men met het nodige zelfvertrouwen afreizen naar Gent.

Voorspelling
Hoewel beide ploegen in het veld vaak aan elkaar gewaagd zijn, verwachten we dat Standard deze, voorlopig, laatste strohalm zal grijpen en de wedstrijd tegen Gent weet te winnen.

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Gent vindt Zaterdag 16 December 2017 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Standard Luik
2.35
UnibetLadBrokes
Gelijkspel
3.35
Unibet
Gent
3.25
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Gent : Jupiler Pro League 16 December 2017