WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard Luik - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 03 December 2017

01/12/2017

Rekent Standard af met Antwerp?

Inmiddels zijn we al over de helft van de competitie heen in de Eerste Klasse. Als we het over de reguliere competitie hebben tenminste, want daarna staan de altijd spectaculaire play-off wedstrijden nog op het programma. Hoewel er al wel wat verschillen te zien zijn op de ranglijst, kan het nog steeds alle kanten op en zijn er nog flink wat ploegen die zichzelf kansrijk achten voor een plaats in play-off I aan het einde van het seizoen. Standard Luik en Royal Antwerp zijn twee van die ploegen. Ze staan respectievelijk op een zesde en vijfde plaats van het klassement en aankomend weekend nemen ze het tegen elkaar op in een regelrechte topper? Wie gaat er met de winst vandoor? Een voorbeschouwing.

Standard Luik
De laatste zeven jaar slaagde Standard Luik er maar liefst vijf keer in om deel te nemen aan play-off I. De ploeg stelt zich dus ieder jaar opnieuw als doelstelling om bij de bovenste zes van het klassement te eindigen. Op dit moment valt men daar net binnen.Standard is namelijk terug te vinden op de zesde plaats met een totaal aantal van 23 punten uit zestien gespeelde wedstrijden. Zowel naar boven als naar onder is het gat echter klein. Nummer vier Sint-Truiden heeft bijvoorbeeld slechts twee punten meer terwijl nummer elf Moeskroen slechts vier punten minder heeft. Het is dus ontzettend belangrijk om resultaten te blijven boeken, zeker tegen directe concurrenten om de bovenste plaatsen. Want dat lijkt Royal Antwerp wel te zijn aangezien de ploeg een plaatsje hoger staat met een punt meer.

Royal Antwerp
Antwerp is misschien wel de allergrootste verrassing van dit seizoen. De oudste professionele Belgische voetbalclub is na afwezigheid van bijna vijftien jaar eindelijk weer terug op het hoogste niveau dankzij het feit dat ze twee keer op rij wisten te promoveren. Ook in de Jupiler Pro League gaat het voorlopig ontzettend goed. Royal Antwerp staat op een keurige vijfde plaats doordat ze in de eerste zestien wedstrijden 24 punten wisten te verzamelen. Toch lijkt de klad er langzaam maar zeker in te komen. Zo wist de ploeg van de laatste vijf wedstrijden er slechts één te winnen en dat is vanzelfsprekend veel te weinig als je bovenin mee wil blijven draaien.

Voorspelling
Gelet op de huidige vorm van beide ploegen verwachten we een leuke en spannende wedstrijd waarin Standard Luik uiteindelijk zal winnen. Winst voor Standard!

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Royal Antwerp FC vindt Zondag 03 December 2017 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Standard Luik
1.615
LadBrokes
Gelijkspel
4.33
CircusGoldenVegas
Royal Antwerp FC
6.5
UnibetCircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/07/2018 Pronostiek Frankrijk - KroatiŽ : World Kup Voetbal 15 Juli 2018
WK-finale Frankrijk & KroatiŽ Op 15 juli 2018 spelen Frankrijk & KroatiŽ tegen elkaar in de WK-finale te Rusland. De wedstrijd begint om 17:00 uur en wordt door miljoenen mensen bekeken. Frankrijk is de favoriet voor deze w... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/07/2018 Pronostiek BelgiŽ - Engeland : World Kup Voetbal 14 Juli 2018
Wat zal de teleurstelling in beide kampen groot zijn geweest: zowel de Belgen als de Engelsen waren immers dichtbij de finale van dit wereldkampioenschap voetbal. Voor BelgiŽ zou het de eerste finale ooit zijn, voor Engeland ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/07/2018 Pronostiek Frankrijk - BelgiŽ : World Kup Voetbal 10 Juli 2018
Met de halve finales van dit interessante Wereldkampioenschap voetbal in het vooruitzicht, weten we ťťn ding zeker: de aanstaande wereldkampioen komt uit Europa. Uruguay en BraziliŽ werden immers in de kwartfinales uitgeschak... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 03 December 2017