WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Standard Luik - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 22 Februari 2020

20/02/2020

Zaterdagavond spelen Standard de LiŤge en Royal Antwerp FC tegen elkaar in het weekend van de 27e speeldag van de Jupiler Pro League. Welke belangen staan er voor beide ploegen nog op het spel, vier matches voor het einde van de reguliere competitie?

Het verschil op de ranglijst tussen beide teams is niet groot. Standard staat op de vijfde plek, Antwerp ťťn plaats hoger met twee punten meer. Opvallend is dat Antwerp thuis geen enkele keer verloor, uit wel vijf maal. Standard leed thuis pas twee nederlagen. Nog opvallender is de bijna identieke doelcijfers. Beide incasseerden 30 tegentreffers (waarvan Standard thuis slechts negen). Standard maakte ťťn doelpuntje meer dan Antwerp. Beide ploegen zijn zo goed als zeker van deelname aan de Championship Play Offs. De eerste bedreiging komt immers van KV Mechelen dat acht punten minder heeft dan Standard, en zelfs tien minder dan Antwerp.

Kunnen beide ploegen dan volledig vrijuit voetballen? Welnee. Zeker Standard zal nog wat puntjes bij elkaar willen sprokkelen. Maar wat belangrijker is en voor beide teams geldt: de onderlinge resultaten tellen mee voor de Play Offs. Zowel Standard als Antwerp zullen naar verwachting dus voor de volle winst gaan.

Standard won vorig weekend bij concurrent KRC Genk, met 1-3. Een paar dagen daarvoor werd thuis Club Bruges op 0-0 gehouden. Antwerp zit in een serie met matches tegen ploegen uit de top-6. Bij Club werd met 1-0 verloren door een laat doelpunt van Vanaken. In eigen stadion werd het 1-1 tegen KRC Genk. Afgelopen weekend werd, ook in eigen stadion, opnieuw met 1-1 gelijk gespeeld tegen Charleroi.

Het lijkt er dus op dat Standard op dit moment de iets betere vorm heeft, maar ik denk dat beide ploegen goed aan elkaar gewaagd zijn. Ik houd het dan ook op een gelijke eindstand.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Royal Antwerp FC vindt Zaterdag 22 Februari 2020 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Standard Luik 2.07 LadBrokes
Gelijkspel 3.65 UnibetBetfirst
Royal Antwerp FC 3.6 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

07/04/2020 Pronostiek Team One Esports - Faze Clan : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
Over de wedstrijd van 7 april 2020 De teams FaZe en team One e -sport spelen op 7 april 2020 tegen mekaar op het rainbow six tornooi, in de Pro League van Latijn Amerika. Weetjes en uitslagen Team Faze FaZe is een Amerika... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
07/04/2020 Pronostiek INTZ eSports Club - Black Dragons : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
De teams Black Dragons e-sport en INTZ e-sport club spelen op 8 april 2020 tegen mekaar op het in een wedstrijd op Rainbow Six toernooi Pro League Seizoen, seizoen 11 - Latijns-Amerika. De gedetailleerde informatie en statis... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
04/04/2020 Pronostiek Misfits - Rogue : League Of Legend - LCS EU : 05 April 2020
Een spannende play-off wedstrijd tussen Misfits en Rogue Op 5 april is er een wedstrijd tussen de teams Rogue en Misfits in het kader van de play-off van het League of Legends kampioenschap . Informatie over de teams R... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 22 Februari 2020