WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard Luik - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 23 December 2017

21/12/2017

Stoomt Standard de top zes binnen?

Kerstmis komt er aan! Maar voor het zover is, wordt er eerst nog een volledige speelronde afgewerkt in het Belgische voetbal. Dat geldt ook voor de Jupiler Pro League. Alle ploegen komen nog voor kerst in actie en dat levert enkele prachtige affiches op. Zo staat er in Luik een ontzettend belangrijke wedstrijd op het programma met het oog op play-off I. Standard speelt namelijk voor eigen publiek tegen Sint Truiden en de belangen zijn ongekend groot. Met name voor de thuisploeg is het een kwestie van aanhaken of afhaken.

Standard Luik
Het seizoen van Standard Luik verloopt voorlopig alles behalve naar wens. Dat is overigens een vervolg op de laatste twee seizoenen toen het verval al werd ingezet door de ploeg uit Luik. Na jarenlang consequent meegedaan te hebben aan play-off I, slaagde men daar afgelopen twee seizoen niet in en ook dit seizoen staat men voorlopig op de achtste plaats. De achterstand op nummer zes Sint Truiden is echter maar drie punten en met een overwinning kan men dus een belangrijke stap maken richting de top zes. Een verlies betekent echter juist weer dat Standard voorlopig afhaakt en juist daarom is deze wedstrijd zo belangrijk! Overigens wordt het wel weer eens tijd voor een overwinning de ploeg aangezien dat al vier wedstrijden geleden is.

Sint Truiden
Sint Truiden is voorlopig de grootste verassing van het seizoen in de Jupiler Pro League. Na de terugkeer op het hoogste niveau eindigde de ploeg tweemaal onderin de middenmoot. Dit jaar lijkt alles echter te lukken voor Sint Truiden. Althans, vooral in het begin van het seizoen. De ploeg stond zelfs nog geruime tijd op de tweede plaats van het klassement. De laatste weken stokt de voetbalmachine echter en lijkt de magie te zijn uitgewerkt. Sint Truiden wist namelijk al acht wedstrijden op rij niet meer te winnen. Wel speelde het vijf keer gelijk. Een overwinning zou dus mooi meegenomen zijn.

Voorspelling
We denken dat Standard Luik een nieuwe tik uit gaat delen aan Sint Truiden. We voorspellen daarom ook een overwinning voor de ploeg uit Luik.

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Sint-Truiden vindt Zaterdag 23 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Standard Luik
1.67
BwinCircus
Gelijkspel
4
Circus
Sint-Truiden
5.55
Betfirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 23 December 2017