WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Standard Luik - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 23 December 2017

21/12/2017

Stoomt Standard de top zes binnen?

Kerstmis komt er aan! Maar voor het zover is, wordt er eerst nog een volledige speelronde afgewerkt in het Belgische voetbal. Dat geldt ook voor de Jupiler Pro League. Alle ploegen komen nog voor kerst in actie en dat levert enkele prachtige affiches op. Zo staat er in Luik een ontzettend belangrijke wedstrijd op het programma met het oog op play-off I. Standard speelt namelijk voor eigen publiek tegen Sint Truiden en de belangen zijn ongekend groot. Met name voor de thuisploeg is het een kwestie van aanhaken of afhaken.

Standard Luik
Het seizoen van Standard Luik verloopt voorlopig alles behalve naar wens. Dat is overigens een vervolg op de laatste twee seizoenen toen het verval al werd ingezet door de ploeg uit Luik. Na jarenlang consequent meegedaan te hebben aan play-off I, slaagde men daar afgelopen twee seizoen niet in en ook dit seizoen staat men voorlopig op de achtste plaats. De achterstand op nummer zes Sint Truiden is echter maar drie punten en met een overwinning kan men dus een belangrijke stap maken richting de top zes. Een verlies betekent echter juist weer dat Standard voorlopig afhaakt en juist daarom is deze wedstrijd zo belangrijk! Overigens wordt het wel weer eens tijd voor een overwinning de ploeg aangezien dat al vier wedstrijden geleden is.

Sint Truiden
Sint Truiden is voorlopig de grootste verassing van het seizoen in de Jupiler Pro League. Na de terugkeer op het hoogste niveau eindigde de ploeg tweemaal onderin de middenmoot. Dit jaar lijkt alles echter te lukken voor Sint Truiden. Althans, vooral in het begin van het seizoen. De ploeg stond zelfs nog geruime tijd op de tweede plaats van het klassement. De laatste weken stokt de voetbalmachine echter en lijkt de magie te zijn uitgewerkt. Sint Truiden wist namelijk al acht wedstrijden op rij niet meer te winnen. Wel speelde het vijf keer gelijk. Een overwinning zou dus mooi meegenomen zijn.

Voorspelling
We denken dat Standard Luik een nieuwe tik uit gaat delen aan Sint Truiden. We voorspellen daarom ook een overwinning voor de ploeg uit Luik.

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Sint-Truiden vindt Zaterdag 23 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Standard Luik
1.67
BwinCircus
Gelijkspel
4
Circus
Sint-Truiden
5.55
Betfirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

19/01/2018 Pronostiek Charleroi - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 19 Januari 2018
In de eerste wedstrijd na de winterstop neemt Charleroi het op tegen hun Waalse rivalen uit Moeskroen. Beide teams zijn nog in de running voor een plaats in Playoff 1, wat deze Waalse derby een extra touch geeft. Sporting Cha... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
16/01/2018 Pronostiek Club Brugge - Charleroi : Beker van BelgiŽ 16 Januari 2018
Voorbeschouwing en prognose door BartoneFC Brugge en Charleroi zijn de nummers ťťn en twee van de nationale competitie in BelgiŽ. FC Brugge is de fiere koploper met een voorsprong van maar liefst elf punten op Charleroi, de t... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
23/12/2017 Pronostiek Moeskroen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 23 December 2017
Wint Zulte weer eens? Kerst of geen kerst, de competitie in Belgie dendert gewoon door. Voordat de feestdagen definitief aanbreken wordt er eerst nog een complete speelronde afgewerkt. Dat ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 23 December 2017