WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Circus

Pronostiek Standard Luik - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 15 September 2018

11/09/2018

Met Standard Luik tegen Sporting Charleroi staat de Waalse derby op het programma. Twee teams die aan elkaar gewaagd zijn de laatste jaren en die alletwee meedingen voor een plaats in Playoff 1.

Standard Luik: afwachten

Er wacht Michel Preudhomme een moeilijke opdracht om beter te doen dan zijn voorganger. Vorig seizoen won Standard de Beker van BelgiŽ en behaalde het de tweede plaats in de competitie. Deze laatste wist het niet te verzilveren door zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Het Nederlandse Ajax bleek te sterk en ook in de eigen competitie staat Standard pas zesde. Nochtans speelt het bij momenten erg goed. Standard is dan ook erg wisselvallig aan de competitie begonnen en verloor na een sterke start verrassend van het kleine Eupen. Net door dit resultaat worden er opnieuw vraagtekens geplaatst bij de Rouches. Het wordt afwachten of de kwaliteit bovendrijft en of ze zich kunnen plaatsen voor Playoff 1.

Charleroi: Aansluiten met de top?

De laatste jaren wist Charleroi zich telkens bij de top zes van de competitie te scharen. Na een mindere start lijkt dit nu net iets moeilijker te worden. Charleroi behaalde slechts twee overwinningen in de eerste zes wedstrijden waardoor het nu op een tiende plaats prijkt. Onder de verwachtingen van de club. Wil het de top zes niet uit het oog verliezen, dan wint het beter zijn wedstrijd tegen Standard of het zou wel eens een seizoen in de middenmoot kunnen worden.

Standard haalt nog eens uit

Net door de wisselvalligheid van Standard Luik is het resultaat van deze wedstrijd moeilijk te voorspellen. Toch denken we dat de interlandbreak goed heeft gedaan voor de thuisploeg. De week rust is ideaal om de hoofden leeg te maken na het teleurstellende resultaat tegen Eupen. Mede dankzij het thuisvoordeel zien we Standard nog eens fors uithalen en hun kwaliteiten demonstreren. We voorspellen dan ook een overwinning voor de thuisploeg waardoor ze mee aansluiten bij de top.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Sporting Charleroi vindt Zaterdag 15 September 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team

Noteringen Parijs online

Standard Luik

1.58

GoldenVegas

Gelijkspel

4.33

Bwin

Sporting Charleroi

6.5

GoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/09/2018 Pronostiek Sťvilla - Standard Luik : Europa League 20 September 2018
Donderdagavond neemt Standard de LiŤge het op tegen het Spaanse Sevilla. Dit betreft voor beide ploegen de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Sevilla kwalificeerde zich voor de voorrondes hiervan door hun... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/09/2018 Pronostiek FC Spartak Trnava - Anderlecht : Europa League 20 September 2018
Ook de Europa League begint aan de groepsfase van het seizoen 2018-2019. Trnava plaatste zich hiervoor door in de laatste kwalificatieronde O. Ljubljana uit te schakelen. Omdat Trnava uit al met 0-2 had gewonnen, was het 1-1 ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
17/09/2018 Pronostiek Club Brugge - Borussia Dortmund : Champions League 18 September 2018
Club Brugge op zoek naar eerherstel Club Brugge maakt na het nieuwe kampioenenjaar weer zijn opwachting in de Champions League. In een moeilijke groep is de voornaamste doelstelling van de Bruggelingen om een nieuwe blamage ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 15 September 2018