WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek Standard Luik - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 17 Maart 2019

15/03/2019

Deze laatste wedstrijd in de reguliere competitie is vooral voor de thuisploeg nog erg belangrijk. Standard mag dan wel al verzekerd zijn van een plaats in Playoff 1, toch kan het de drie punten goed gebruiken, wil het nog een rol van betekenis spelen in het vervolg van de competitie.

Standard Luik: titeldromen?

De laatste weken is Standard Luik begonnen aan een opmars waardoor het opklom naar de derde plek in het klassement. Een overwinning in de laatste wedstrijd zou betekenen dat Standard met slechts zes punten achterstand begint aan Playoff 1. Hierdoor beginnen stilletjesaan titelambities boven te komen in Luik. Vooral de huidige vorm zal trainer Preudhomme tevreden stellen. Standard doet het altijd goed in de slotfase van de competitie, waardoor het een te duchten concurrent zal zijn in de nakende titelstrijd. Toch zullen de nederlagen op het veld van AA Gent en Racing Genk duidelijk hebben gemaakt dat er nog verbetering nodig is wil het die ambities omzetten.

Waasland Beveren: seizoen voorbij

Door de degradatie van Sporting Lokeren kan Waasland Beveren rustig ademhalen. Het behoud is verzekerd en dat betekent dat het seizoen zo goed als voorbij is. Deze laatste wedstrijd is dan vooral nog een prestigeslag na een slopend seizoen. In de laatste vijf wedstrijden won Waasland Beveren slechts een keer en speelde het twee keer gelijk. Een overwinning om het seizoen af te sluiten zou dus mooi zijn. Al beseffen de bezoekers wellicht dat het kwaliteitsverschil tussen beide elftallen groot is.

Standard Luik wint en gaat vol vertrouwen Playoff 1 in

Een thuisoverwinning in deze laatste wedstrijd van de reguliere competitie zou het geloof in de titel aansterken. Dat ze in deze wedstrijd het tegen Waasland Beveren opnemen lijkt dit haalbaar te maken. Standard is qua kwaliteit stukken beter dan de bezoekers en we zien dan ook weinig problemen voor de thuisploeg. Standard pakt een makkelijke overwinning en richt zich vol vertrouwen op het vervolg van de titelstrijd in Playoff 1.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Waasland-Beveren vindt Zondag 17 Maart 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Standard Luik 1.29 GoldenPalace
Gelijkspel 6 UnibetBetWay
Waasland-Beveren 13.5 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 17 Maart 2019