WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard Luik - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 16 December 2018

15/12/2018

Standard Luik en Zulte Waregem spelen aanstaande zondag de laatste wedstrijd van de 19e speelronde van de Jupiler Pro League. Standard neemt de achtste plek op de ranglijst in met 27 punten. Dat is evenveel als Charleroi, dat op doelgemiddelde ťťn plaats hoger staat. Beide werden afgelopen weekend voorbijgestreefd door Gandt, dat nu ťťn puntje meer heeft en bij de top-6 hoort. Zulte Waregem vinden we een stuk lager terug, op de 14e positie met 17 punten.

Standard Luik presteert goed in eigen stadion, in die zin dat het slechts ťťn maal verloor, tegen Royal Antwerp (dat op vreemde bodem opvallend meer punten haalt dan in eigen stadion). Wel werd er ook drie keer gelijk gespeeld. De afgelopen weken verloor LiŤge behalve thuis van Royal Antwerp (0-2) ook op verplaatsing bij FC Bruges (3-0). Er werd gewonnen bij Courtroi (0-2) en in eigen stadion van Eupen (3-0). Afgelopen weekend werd er met 1-1 gelijk gespeeld bij Saint Trond.

Zulte Waregem staat weliswaar een stuk lager op de ranglijst maar is aan een uitermate sterke reeks bezig. In de eerste veertien matches haalde de ploeg negen punten, in de laatste vier maar liefst acht! In eigen stadion werd er 2-0 gewonnen van staartploeg Sporting Lokeren, daarna werd er met 1-3 gewonnen bij FC Bruges. Vervolgens werd er met 1-1 gelijkgespeeld thuis tegen Ostende en bleef het 0-0 bij naaste concurrent Mouscron.

Ik ben erg benieuwd naar het verloop van deze match. Hoe gaat Standard Zulte bestrijden zonder in de val te lopen? Normaalgesproken zou ik zeker Standard als winnaar voorspellen maar ik zie Zulte Waregem er absoluut toe in staat om een puntje uit Luik mee te nemen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Zulte Waregem vindt Zondag 16 December 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Standard Luik 1.9 GoldenVegas
Gelijkspel 3.95 CircusGoldenVegas
Zulte Waregem 4 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 16 December 2018