WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard Luik - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 16 December 2018

15/12/2018

Standard Luik en Zulte Waregem spelen aanstaande zondag de laatste wedstrijd van de 19e speelronde van de Jupiler Pro League. Standard neemt de achtste plek op de ranglijst in met 27 punten. Dat is evenveel als Charleroi, dat op doelgemiddelde ťťn plaats hoger staat. Beide werden afgelopen weekend voorbijgestreefd door Gandt, dat nu ťťn puntje meer heeft en bij de top-6 hoort. Zulte Waregem vinden we een stuk lager terug, op de 14e positie met 17 punten.

Standard Luik presteert goed in eigen stadion, in die zin dat het slechts ťťn maal verloor, tegen Royal Antwerp (dat op vreemde bodem opvallend meer punten haalt dan in eigen stadion). Wel werd er ook drie keer gelijk gespeeld. De afgelopen weken verloor LiŤge behalve thuis van Royal Antwerp (0-2) ook op verplaatsing bij FC Bruges (3-0). Er werd gewonnen bij Courtroi (0-2) en in eigen stadion van Eupen (3-0). Afgelopen weekend werd er met 1-1 gelijk gespeeld bij Saint Trond.

Zulte Waregem staat weliswaar een stuk lager op de ranglijst maar is aan een uitermate sterke reeks bezig. In de eerste veertien matches haalde de ploeg negen punten, in de laatste vier maar liefst acht! In eigen stadion werd er 2-0 gewonnen van staartploeg Sporting Lokeren, daarna werd er met 1-3 gewonnen bij FC Bruges. Vervolgens werd er met 1-1 gelijkgespeeld thuis tegen Ostende en bleef het 0-0 bij naaste concurrent Mouscron.

Ik ben erg benieuwd naar het verloop van deze match. Hoe gaat Standard Zulte bestrijden zonder in de val te lopen? Normaalgesproken zou ik zeker Standard als winnaar voorspellen maar ik zie Zulte Waregem er absoluut toe in staat om een puntje uit Luik mee te nemen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard Luik - Zulte Waregem vindt Zondag 16 December 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Standard Luik 1.9 GoldenVegas
Gelijkspel 3.95 CircusGoldenVegas
Zulte Waregem 4 GoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard Luik - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 16 December 2018