WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Standard - RC Genk : Pro League BelgÔe 18 mei 2014

17/05/2014

De wedstrijd tussen Standard & Genk op 18 mei 2014

Op 18 mei 2014 om 14:30 uur vindt de wedstrijd plaats tussen Standard en Genk. Deze wedstrijd in de Prol League wordt gespeeld in het Stade Maurice Dufrasne. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Als er gekeken wordt naar de laatste 5 wedstrijden, dan zijn er evenveel wedstrijden gewonnen, verloren en gelijkgespeeld. Genk is wel de laatste ploeg die een wedstrijd heeft gewonnen. Juist omdat de voetbalploegen aan elkaar gewaagd zijn, belooft de wedstrijd extra spectaculair te worden. Toch lijkt Standard meer in de positie te zijn om ook deze wedstrijd te winnen. Des te meer reden om de wedstrijd te gaan bekijken.

Standard

Standard lijkt de meest stabiele voetbalploeg van deze 2. Wanneer de statistieken erbij worden gepakt, dan zit Standard meer in een stijgende lijn dan Genk. Daar lijken de resultaten steeds vaker tegen te vallen. De laatste wedstrijd tussen beide ploegen werd gespeeld op 13 april 2014. De wedstrijd eindigde toen in een 2-2 gelijkspel. In 2013 en 2014 heeft Genk echter nog geen enkele wedstrijd weten te winnen van Standard. Er werd of verloren of gelijkgespeeld. Standard heeft daarmee uitstekende zaken gedaan en zal er daarom alles aan doen om dit patroon vast te houden. Of dat ook gaat lukken op 18 mei 2014 zal de tijd leren.

Genk

Terwijl Standard op nummer 1 staat, neemt Genk de 6e plaats in. Dat wil echter niet zeggen dat Genk ook een underdog positie inneemt, de 6e plek is zeker niet onaardig. Toch zou de voetbalploeg wel iets meer vechtlust mogen tonen, al was het alleen maar om de laatste 5 wedstrijden tegen Standard goed te maken. Het zou namelijk wel fijn zijn als er nu een keer gewonnen zou worden. Daarom belooft het zeker een opwindende wedstrijd te worden die zomaar eens in het voordeel van Genk beslist zou kunnen worden. Het kan namelijk alle kanten op en daarom zal het er om spannen wie de wedstrijd zal gaan winnen. Er valt in elk geval genoeg te zeggen over beide voetbalploegen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard - RC Genk vindt 18 mei 2014 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Standard
1.35
Bwin
Gelijkspel
5.00
BetFirstUnibetBwin
RC Genk
9.00
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard - RC Genk : Pro League BelgÔe 18 mei 2014