WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Standard - Zulte Waregem : Pro League BelgÔe 9 februari 2014

07/02/2014

Weet Zulte Waregem te verrassen tegen Standard?

Zondag 9 februari speelt Standard Luik in de vijfentwintigste speelronde van de Jupiler Pro League de topper tegen nummer vier Zulte Waregem. Standard Luik kent een uitstekend seizoen en wil in aanloop naar de play-off wedstrijden aan het einde van het seizoen aan de tegenstanders laten zien dat het superieur is. Daarbij is elk punt natuurlijk mooi mee genomen. Aan de andere kant lijkt Zulte Waregem de vorm langzamerhand in zicht te krijgen en zal het alle zeilen bijzetten om het de koploper zo lastig mogelijk te maken. Gaat dit ook daadwerkelijk lukken of houdt Standard de punten in eigen huis? Een voorbeschouwing.

Standard Luik
Standard Luik kent een fantastisch seizoen. De ploeg voert de ranglijst aan en heeft inmiddels een grote voorsprong opgebouwd op de naaste achtervolgers. Omdat concurrenten Anderlecht, Club Brugge en Zulte Waregem steeds vaker punten verspelen en Standard geen fouten maakt, is de voorsprong reeds opgelopen tot maar liefst tien punten op de eerste achtervolger. Standard wil echter nog meer voorsprong opbouwen zodat de play-off gemakkelijker zal worden. Hoe groter de voorsprong aan het einde van de reguliere competitie, hoe moeilijker de play-off zal worden voor de concurrentie. In de thuiswedstrijd tegen Zulte Waregem kan men deze tegenstander definitief laten afhaken. De achterstand van Zulte op Standard Luik is twaalf punten en Standard zal er alles aan doen om deze voorsprong uit te breiden, zeker voor het eigen fanatieke thuispubliek.

Zulte Waregem

Zulte Waregem liep vorig jaar, na de terugkeer van Franky Dury, net de landstitel mis. De ploeg eindigde op de tweede plaats achter Anderlecht en was dit jaar vastbesloten om daar te verandering in te brengen. Dat is natuurlijk nog altijd mogelijk maar dan moet de achterstand op de koploper niet al te groot worden. Het gat is nu al twaalf punten en Zulte zal dus eigenlijk in het hol van de leeuw moeten winnen.

Voorspelling
Standard Luik speelt deze wedstrijd voor eigen publiek en is bovendien ook nog eens de ploeg in vorm. We verwachten dus dat Standard deze wedstrijd winnend zal afsluiten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Standard - Zulte Waregem vindt 9 februari 2014 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Standard
1.52
Unibet
Gelijkspel
4.00
BetFirstUnibet
Zulte Waregem
6.50
BetFirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Standard - Zulte Waregem : Pro League BelgÔe 9 februari 2014