WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek STVV - Gent : Jupiler Pro League 17 Maart 2019

14/03/2019

Wie gaat het laatste ticket in Playoff 1 bemachtigen?

Alle ogen zijn gericht tijdens de laatste reguliere competitie wedstrijd van het seizoen tussen STVV en AA Gent. Zij strijden voor het laatste ticket om een plaatsje in Playoff 1. Een gelijkspel is voor de Buffalo's voldoende om die zo gegeerde Playoff 1 plaats te bereiken. STVV moet voor volle winst gaan en heeft geen andere keuze. Met het verstand op nul en zicht op oneindig moeten de Kanaries kost wat kost de drie punten binnenshuis in de wacht slepen. Het sleutelwoord is moeten.

Kansen mogen niet meer de nek worden omgewrongen

STVV toverde tegen Moeskroen een uitstekende prestatie uit de toverhoed, maar werd voor loon naar werken niet echt beloond. Ook niet wanneer twee spelers van Moeskroen vroegtijdig de kleedkamers met een rode kaart werden weggestuurd. Dat de Kanaries niet in staat waren om de maat te nemen van de Henegouwers, had ook te maken dat de Truiense spitsen morsten met open kansen. Hierdoor moet STVV in de laatste wedstrijd van het seizoen alle registers open trekken om tegen Gent de volle buit binnen te halen. Er zal deze week heel veel positieve peptalk van trainer Brys aan te pas moeten komen. De Truiense trainer zal zeker de heenwedstrijd in de competitie als strohalm vastpakken toen STVV in de Ghalemco Arena met 1-2 ging winnen. Het spreekt voor zich dat Gent zich als een duivel in een wijwatervat gaat verzetten op Stayen.

Bij Gent zullen de zenuwen onder controle moeten worden gehouden

Drie overwinningen op rij zorgt ervoor dat Gent nog steeds in de running is voor het laatste ticket van Playoff 1. Tegen Oostende speelden de Gentenaars een oerdegelijke wedstrijd hoewel zenuwachtigheid met de regelmaat van een Zwitsers uurwerk in de rangen sloop. Voor de Gentse trainer Jess Thorup luidt de opdracht dat zijn spelers cool blijven in de Truiense heksenketel en niet worden overmand door teveel plankenkoorts met onzekerheden tot gevolg. Dat merkte je trouwens tegen Oostende dat het op mentaal vlak bij sommige spelers niet altijd even snor zit. Hopelijk vormt dit geen probleem in het Haspengouwse vagevuur.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd STVV - Gent vindt Zondag 17 Maart 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
STVV 3.6 LadBrokes
Gelijkspel 4.15 Unibet
Gent 2 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek STVV - Gent : Jupiler Pro League 17 Maart 2019