WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019

12/02/2019

Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een plaats in de kwartfinale.

Tottenham: met de hakken over de sloot

Tottenham plaatste zich voor de achtste finales van de Champions League met de hakken over de sloot. Toegegeven, in een poule met Barcelona, Inter en PSV is kwalificatie geen sinecure. In zes wedstrijden won het twee keer en speelde het twee keer gelijk. Goed genoeg voor een tweede plaats. In eigen land staat het op een derde plaats met slechts vijf punten achterstand op leider Liverpool. Hierdoor is ook de Engelse titel nog een mogelijkheid. Tottenham is de laatste jaren een vaste waarde in de achtste finales, met wisselend succes.

Dortmund: Duitse aanvalsmachine

In eigen land is Dortmund de onbetwiste leider in de Bundesliga. Maar ook in de Champions League speelde het een goede eerste rond. Het werd groepswinnaar en hield zo Atletico Madrid, Club Brugge en Monaco achter zich. In die zes wedstrijden scoorde het zes keer en kreeg het er slechts tegen. In 2013 speelde het nog de finale van de Champions League tegen Bayern Munchen. Of het dit jaar opnieuw zo ver komt valt af te wachten. De Duitse aanvalsmachine begon erg sterk aan het seizoen maar nu en dan vertoont het wat gebreken.

Dubbeltje op zijn kant

Beide teams zijn erg aan elkaar gewaagd, waardoor het moeilijk wordt om de uitslag te voorspellen. Zowel Tottenham als Dortmund scoren erg vlot, dus we vermoeden dat er wel een aantal goals zullen vallen, ondanks dat het om een heenwedstrijd gaat. Hoe dan ook zal de beslissing in deze wedstrijd nog niet vallen. Wel zien we Tottenham door het thuisvoordeel de beste uitgangspositie bemachtigen door een kleine overwinning te boeken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Tottenham - Borussia Dortmund vindt Woensdag 13 Februari 2019 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Tottenham 2.15 BetfirstGoldenPalace
Gelijkspel 3.6 GoldenPalaceBingoal
Borussia Dortmund 3.75 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019