WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Tottenham - Crystal Palace : Premier League 11 januari 2014

07/01/2014

Gaat Tottenham door met winnen?

In het jaar waarin het Wereldkampioenschap voetbal wordt gespeeld, is de voetbalagenda overvol. De Engelse Premier League heeft dan ook nauwelijks tijd voor een winterstop. De volgende speelronde staat alweer op het programma. Zaterdag 11 januari neemt Tottenham Hotspur het in eigen huis op tegen Crystal Palace. Weet Christian Eriksen opnieuw de winst voor zijn ploeg over de streep te trekken of zal Chrystal Palace voor een stunt kunnen zorgen? Een voorbeschouwing.

Tottenham Hotspurs

Tottenham Hotspurs presteert dit seizoen behoorlijk wisselvallig. De ploeg vond het, met name in het begin van het seizoen, lastig om het vertrek van sterspelers Bale op te vangen, al werd al het ontvangen geld direct weer geïnvesteerd in nieuwe spelers. Langzaam maar zeker lijkt het er echter op dat de ploeg begint te draaien. Op dit moment bezetten de Londenaren een uitstekende zevende plaats en heeft men 37 punten uit twintig wedstrijden. Daarmee staan de Spurs dicht genoeg achter de top van de ranglijst om een rol van betekenis te kunnen in de tweede seizoenshelft. De achterstand op de koploper is zelfs maar acht punten en met de wisselvalligheid van de andere ploegen in het achterhoofd lijkt dus in principe alles nog mogelijk. Dan moet men echter beginnen met het neerzetten van een goede zegereeks, te beginnen met Crystal Palace.

Crystal Palace
Crystal Palace promoveerde afgelopen seizoen naar de hoogste afdeling van het Engelse voetbal. Dit seizoen draait alles bij de voetbalploeg om lijfsbehoud; men wil niet direct weer degraderen na de behaalde promotie. Voorlopig staat Crystal Palace op een achttiende plaats met zeventien behaalde punten uit twintig wedstrijden. Daarmee is de strijd om de onderste plaatsen overigens ongekend spannend, want het verschil tussen nummer 20 en nummer 15 is slechts zes punten. Elke punt kan dus belangrijk zijn in de strijd om degradatie en Crystal Palace zal ook elke wedstrijd opnieuw alles op alles zetten om punten te behalen.

Voorspelling
We voorspellen een gemakkelijk overwinning voor Tottenham Hotspurs. De ploeg uit Londen speelt voor eigen publiek en heeft ook een veel betere ploeg dan de tegenstander.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Tottenham - Crystal Palace vindt 11 januari 2014 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Tottenham
1.34
UnibetBwin
Gelijkspel
5.00
BetFirst
Crystal Palace
10.00
BetFirstUnibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Tottenham - Crystal Palace : Premier League 11 januari 2014