WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Tottenham - Crystal Palace : Premier League 11 januari 2014

07/01/2014

Gaat Tottenham door met winnen?

In het jaar waarin het Wereldkampioenschap voetbal wordt gespeeld, is de voetbalagenda overvol. De Engelse Premier League heeft dan ook nauwelijks tijd voor een winterstop. De volgende speelronde staat alweer op het programma. Zaterdag 11 januari neemt Tottenham Hotspur het in eigen huis op tegen Crystal Palace. Weet Christian Eriksen opnieuw de winst voor zijn ploeg over de streep te trekken of zal Chrystal Palace voor een stunt kunnen zorgen? Een voorbeschouwing.

Tottenham Hotspurs

Tottenham Hotspurs presteert dit seizoen behoorlijk wisselvallig. De ploeg vond het, met name in het begin van het seizoen, lastig om het vertrek van sterspelers Bale op te vangen, al werd al het ontvangen geld direct weer geïnvesteerd in nieuwe spelers. Langzaam maar zeker lijkt het er echter op dat de ploeg begint te draaien. Op dit moment bezetten de Londenaren een uitstekende zevende plaats en heeft men 37 punten uit twintig wedstrijden. Daarmee staan de Spurs dicht genoeg achter de top van de ranglijst om een rol van betekenis te kunnen in de tweede seizoenshelft. De achterstand op de koploper is zelfs maar acht punten en met de wisselvalligheid van de andere ploegen in het achterhoofd lijkt dus in principe alles nog mogelijk. Dan moet men echter beginnen met het neerzetten van een goede zegereeks, te beginnen met Crystal Palace.

Crystal Palace
Crystal Palace promoveerde afgelopen seizoen naar de hoogste afdeling van het Engelse voetbal. Dit seizoen draait alles bij de voetbalploeg om lijfsbehoud; men wil niet direct weer degraderen na de behaalde promotie. Voorlopig staat Crystal Palace op een achttiende plaats met zeventien behaalde punten uit twintig wedstrijden. Daarmee is de strijd om de onderste plaatsen overigens ongekend spannend, want het verschil tussen nummer 20 en nummer 15 is slechts zes punten. Elke punt kan dus belangrijk zijn in de strijd om degradatie en Crystal Palace zal ook elke wedstrijd opnieuw alles op alles zetten om punten te behalen.

Voorspelling
We voorspellen een gemakkelijk overwinning voor Tottenham Hotspurs. De ploeg uit Londen speelt voor eigen publiek en heeft ook een veel betere ploeg dan de tegenstander.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Tottenham - Crystal Palace vindt 11 januari 2014 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Tottenham
1.34
UnibetBwin
Gelijkspel
5.00
BetFirst
Crystal Palace
10.00
BetFirstUnibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Tottenham - Crystal Palace : Premier League 11 januari 2014