WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Tottenham - FC Barcelona : Champions League 03 Oktober 2018

02/10/2018

Een Engels-Spaanse ontmoeting deze week in de tweede ronde van de groepsfase van de Champions League: Tottenham neemt het in eigen stadion op tegen het grote FC Barcelona.

In de Engelse Premier League staat Tottenham op dit moment als vijfde geklasseerd. Vorig seizoen eindigde de ploeg als derde, men zal met deze plek dus nog niet tevreden zijn. Van de zes matches werden er vier gewonnen en twee verloren. De twee verliespartijen waren bij Watford (2-1) dat op dit moment ťťn positie hoger staat. Dat is de klassering die Tottenham minimaal moet halen om volgend seizoen wederom aan de groepsfase van de Champions League te mogen deelnemen. De andere match die verloren ging was thuis tegen de sterke koploper Liverpool (1-2). De eerste wedstrijd in deze groepsfase ging met 2-1 verloren. Inter scoorde in blessuretijd het winnende doelpunt.

Barcelona gaat aan kop in de Spaanse La Liga. Uit zes matches werden 13 punten gehaald, evenals de eeuwige rivaal Real Madrid. Opvallend is dat beide ploegen juist afgelopen woensdag onderuit gingen, voor beide ook het eerste verlies dit seizoen. Waar Real met 3-0 klop kreeg bij subtopper Sevilla ging Barcelona met 2-1 ten onder bij Leganes, dat vůůr deze match nota bene de laatste positie op de ranglijst innam. Drie dagen eerder wisten de Catelanen niet verder te komen dan 2-2 in de thuismatch tegen Girona. Zit Barcelona in een mindere fase? Twee weken geleden eindigde de eerste groepsmatch tegen het Nederlandse PSV wel in een 4-0 overwinning.

Ik schat FC Barcelona toch nog steeds een stuk sterker in dan Tottenham. Als de Engelsen scherp aan de match beginnen geef ik ze een kans, zeker als zij het eerste doelpunt scoren. Ik verwacht echter dat Barcelona de bovenliggende partij zal zijn en effectief met de kansen zal omgaan. Ik voorspel dan ook een kleine overwinning voor de Spaanse ploeg.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Tottenham - FC Barcelona vindt Woensdag 03 Oktober 2018 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Tottenham 3.6 Betfirst
Gelijkspel 3.95 GoldenPalace
FC Barcelona 2.05 BetfirstGoldenPalaceCircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Tottenham - FC Barcelona : Champions League 03 Oktober 2018