WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Tottenham - FC Barcelona : Champions League 03 Oktober 2018

02/10/2018

Een Engels-Spaanse ontmoeting deze week in de tweede ronde van de groepsfase van de Champions League: Tottenham neemt het in eigen stadion op tegen het grote FC Barcelona.

In de Engelse Premier League staat Tottenham op dit moment als vijfde geklasseerd. Vorig seizoen eindigde de ploeg als derde, men zal met deze plek dus nog niet tevreden zijn. Van de zes matches werden er vier gewonnen en twee verloren. De twee verliespartijen waren bij Watford (2-1) dat op dit moment ťťn positie hoger staat. Dat is de klassering die Tottenham minimaal moet halen om volgend seizoen wederom aan de groepsfase van de Champions League te mogen deelnemen. De andere match die verloren ging was thuis tegen de sterke koploper Liverpool (1-2). De eerste wedstrijd in deze groepsfase ging met 2-1 verloren. Inter scoorde in blessuretijd het winnende doelpunt.

Barcelona gaat aan kop in de Spaanse La Liga. Uit zes matches werden 13 punten gehaald, evenals de eeuwige rivaal Real Madrid. Opvallend is dat beide ploegen juist afgelopen woensdag onderuit gingen, voor beide ook het eerste verlies dit seizoen. Waar Real met 3-0 klop kreeg bij subtopper Sevilla ging Barcelona met 2-1 ten onder bij Leganes, dat vůůr deze match nota bene de laatste positie op de ranglijst innam. Drie dagen eerder wisten de Catelanen niet verder te komen dan 2-2 in de thuismatch tegen Girona. Zit Barcelona in een mindere fase? Twee weken geleden eindigde de eerste groepsmatch tegen het Nederlandse PSV wel in een 4-0 overwinning.

Ik schat FC Barcelona toch nog steeds een stuk sterker in dan Tottenham. Als de Engelsen scherp aan de match beginnen geef ik ze een kans, zeker als zij het eerste doelpunt scoren. Ik verwacht echter dat Barcelona de bovenliggende partij zal zijn en effectief met de kansen zal omgaan. Ik voorspel dan ook een kleine overwinning voor de Spaanse ploeg.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Tottenham - FC Barcelona vindt Woensdag 03 Oktober 2018 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Tottenham 3.6 Betfirst
Gelijkspel 3.95 GoldenPalace
FC Barcelona 2.05 BetfirstGoldenPalaceCircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Tottenham - FC Barcelona : Champions League 03 Oktober 2018