WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Golden Palace

Pronostiek Tottenham - Liverpool : Champions League 01 Juni 2019

30/05/2019

Waarom Liverpool de Champions League wint

Op 1 juni 2019 staan Liverpool FC en Tottenham Hotspurs in de Champions League finale. Ook dit jaar zullen er weer miljoenen worden ingezet op het mogelijk resultaat van deze clash, die dit jaar plaatsvindt in het Wanda Metropolitano stadion. Volgens de bookmakers is Liverpool alvast duidelijk favoriet.

Waarom Liverpool favoriet is

Bookmakers kijken meestal naar de recente geschiedenis van onderlinge confrontaties om de wedstrijdkansen te bepalen. In dit geval wijst deze recente geschiedenis bijna unaniem op een overwinning van Liverpool. The Reds wonnen beide onderlinge duels in het afgelopen Premier League seizoen: 1-2 in Wembley en 2-1 in Anfield. Van alle confrontaties tussen beide teams heeft Liverpool er 79 gewonnen en Tottenham slechts 48. De eerste en voorlopig enige Europese ontmoeting was daarbij de halve finale van de UEFA Cup van 1972/73, gewonnen door Liverpool. Voorts werd in 43 matchen een gelijkspel geboekt. Veel bookmakers maken zich daarom tegelijk sterk dat Liverpool de winst pas na de reguliere speeltijd zal veiligstellen, misschien zelfs na penalties.

Het beste Liverpool ooit

Ondertussen toonde het afgelopen seizoen misschien wel het beste Liverpool in jaren. De troepen van "The Normal One", JŁrgen Klopp, sloten af met een fenomenale 97 punten, 1 minder dan kampioen Manchester City. Op de vierde plaats van het klassement moeten de Spurs het met 26 punten minder doen.

Meer ervaring met grote matchen

Tot slot wordt deze CL finale het 9de optreden van Liverpool in de belangrijkste titelmatch ter wereld. Terwijl Tottenham van een primeur kan spreken. namen The Reds niet alleen al 9 keer deel, ze wonnen ook al 5 titels: 1977, 1978, 1981, 1984 en 2005. Daar komt nog bij dat ook het huidige Liverpool team al ervaring opdeed in de finale van vorig jaar, toen het in Kiev met 3-1 verloor Real Madrid. Het lijkt er dus sterk op dat enkel het doldwaze Champions League seizoen zelf nog in het voordeel van Tottenham spreekt. Wie weet kunnen de Spurs er de moed uitputten om, na de competitie, ook de finale op een verrassing te laten uitdraaien.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Tottenham - Liverpool vindt Zaterdag 01 Juni 2019 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Tottenham 4.35 Bingoal
Gelijkspel 3.7 LadBrokes
Liverpool 1.97 GoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Tottenham - Liverpool : Champions League 01 Juni 2019