WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Tottenham - Liverpool : Premier League 27 Augustus 2016

27/08/2016

27 augustus vind het spannende duel plaats tussen tottenham en liverpool.
In totaal hebben tottenham en liverpool al 31 wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Hiervan heeft Tottenham maar 8 overwinningen gepakt en liverpool heeft er maar liefst 14 gepakt. Verder is de wedstrijd 9 keer geindigd in een gelijk spel. Dit geeft al aan dat beide teams erg aan elkaar gewaagd zijn en dat het elke wedstrijd dan ook spannend is wie er met de overwinning vandoor gaat. De laatste keer dat beide teams de 90 minuten tegen elkaar speelden was op 2 april 2016. Deze wedstrijd was thuis bij liverpool, en de wedstrijd eindigde in 1-1. De keer daarvoor, op 17 oktober 2015 stonden beide teams tegen over elkaar bij tottenham thuis. Deze wedstrijd eindige ook in een gelijkspel, namelijk 1-1.

Tottenham

Tottenham staat op dit moment in de premier league op een 7de plaats. Tottenham heeft in de laatste tijd het team een goede motivatie gegeven door voldoende trainings- kampen te houden en veel soorten trainingen te doen. De spelers van tottenham waarvan er een paar op het ek 2016 stonden hebben bewezen in een goede vorm te zijn en in staat te zijn om een mooie wedstrijd voetbal te spelen. Als je kijkt naar de recente uitslagen van tottenham zie je dat het wisselvallig is. De laatste wedstrijd die plaats vond op 20 augustus won tottenham met 1-0 van crystal palace. De wedstrijd ervoor, uit tegen everton 1-1, was een mooie prestatie.

Liverpool

Liverpool staat op dit moment in de premier league op een 11de plaats. Het team van liverpool is goed bezig en ze zijn aan het stijgen in de premier league. Hun laatste wedstrijd, tegen burton waarbij een 5-0 overwinning werd gerealiseerd laat al zien hoe sterk ze dit seizoen zijn. Ook tegen arsenal is er een mooie 4-3 overwinning meegepakt. Wel hebben ze 2-0 van Burnley verloren, de spelers waren echter niet in topvorm die wedstrijd en het liep gewoon niet zo lekker.

Voorspelling

De verwachting is dat liverpool de overwinning pakt.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Tottenham - Liverpool vindt Zaterdag 27 Augustus 2016 om 13:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Tottenham
2.45
Unibet
Gelijkspel
3.58
Circus
Liverpool
3.2
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Tottenham - Liverpool : Premier League 27 Augustus 2016