WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Tottenham - Liverpool : Premier League 27 Augustus 2016

27/08/2016

27 augustus vind het spannende duel plaats tussen tottenham en liverpool.
In totaal hebben tottenham en liverpool al 31 wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Hiervan heeft Tottenham maar 8 overwinningen gepakt en liverpool heeft er maar liefst 14 gepakt. Verder is de wedstrijd 9 keer geindigd in een gelijk spel. Dit geeft al aan dat beide teams erg aan elkaar gewaagd zijn en dat het elke wedstrijd dan ook spannend is wie er met de overwinning vandoor gaat. De laatste keer dat beide teams de 90 minuten tegen elkaar speelden was op 2 april 2016. Deze wedstrijd was thuis bij liverpool, en de wedstrijd eindigde in 1-1. De keer daarvoor, op 17 oktober 2015 stonden beide teams tegen over elkaar bij tottenham thuis. Deze wedstrijd eindige ook in een gelijkspel, namelijk 1-1.

Tottenham

Tottenham staat op dit moment in de premier league op een 7de plaats. Tottenham heeft in de laatste tijd het team een goede motivatie gegeven door voldoende trainings- kampen te houden en veel soorten trainingen te doen. De spelers van tottenham waarvan er een paar op het ek 2016 stonden hebben bewezen in een goede vorm te zijn en in staat te zijn om een mooie wedstrijd voetbal te spelen. Als je kijkt naar de recente uitslagen van tottenham zie je dat het wisselvallig is. De laatste wedstrijd die plaats vond op 20 augustus won tottenham met 1-0 van crystal palace. De wedstrijd ervoor, uit tegen everton 1-1, was een mooie prestatie.

Liverpool

Liverpool staat op dit moment in de premier league op een 11de plaats. Het team van liverpool is goed bezig en ze zijn aan het stijgen in de premier league. Hun laatste wedstrijd, tegen burton waarbij een 5-0 overwinning werd gerealiseerd laat al zien hoe sterk ze dit seizoen zijn. Ook tegen arsenal is er een mooie 4-3 overwinning meegepakt. Wel hebben ze 2-0 van Burnley verloren, de spelers waren echter niet in topvorm die wedstrijd en het liep gewoon niet zo lekker.

Voorspelling

De verwachting is dat liverpool de overwinning pakt.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Tottenham - Liverpool vindt Zaterdag 27 Augustus 2016 om 13:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Tottenham
2.45
Unibet
Gelijkspel
3.58
Circus
Liverpool
3.2
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Tottenham - Liverpool : Premier League 27 Augustus 2016