WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Tottenham - Manchester United : Premier League 1 december

30/11/2013

Wint Spurs wel van de andere ploeg uit Manchester?

De toppers in de Premier League volgen zich in rap tempo op. Vrijwel elk weekend spelen er wel twee topploegen tegen elkaar. Deze week neemt Tottenham Hotspurs het in eigen huis op tegen Manchester United. Een voorbeschouwing.

Tottenham Hotspur
De Spurs kregen vorige een zeer gevoelige tik uitgedeeld. In de topper tegen Manchester City kreeg men een ongelooflijk pak slaag van het sterrenteam uit Manchester. De 6-0 uitslag die na negentig minuten op het scorebord stond, had bovendien nog veel groter uit kunnen vallen als City wat zorgvuldiger met haar kansen was omgesprongen. Tijd om bij te komen heeft Tottenham Hotspurs echter niet. Nadat er doordeweeks om de Europa League gespeeld moet worden, komt zondag 1 december de andere ploeg uit Manchester op bezoek. Spurs zal voor eigen publiek vol gas geven en alles in de strijd gooien om dit keer wel de punten te behalen. Verliezen is immers geen optie meer. Na de nederlaag van afgelopen zondag, is Tottenham Hotspurs afgezakt na de negende plaats en dreigt men definitief de slag te missen als er ook zondag wordt verloren.

Manchester United
Ook bij Manchester United loopt niet alles van een leien dakje. De reds hebben moeite om de top drie in het vizier te houden en staan voorlopig op een zesde plaats. Afgelopen weekend werd er in de blessuretijd een zekere overwinning tegen Cardiff uit handen gegeven, waardoor er opnieuw twee kostbare punten verloren gingen. Bovendien is Sterspeler Robin van Persie al enkele weken niet fit. Hij deed afgelopen zondag niet mee en zal ook in het Champions League treffen met Bayern Leverkussen niet op het veld verschijnen. Het is dus nog maar zeer de vraag of de veelscorende spits wel tegen Tottenham Hotspurs zijn opwachting kan maken. Voor Manchester United is een overwinning op de Spurs het enige dat telt.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Tottenham - Manchester United vindt 1 december 2013 om 13:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Tottenham
2.80
BetFirst
Gelijkspel
3.40
BetFirstUnibet
Manchester United
2.60
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Tottenham - Manchester United : Premier League 1 december