WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Tottenham - Manchester United : Premier League 19 Juni 2020

19/06/2020

Spannende clash tussen twee aan elkaar gewaagde ploegen

Tottenham en Manchester United staan respectievelijk op plaats 8 en plaats 5 in de Premier League met een verschil van nauwelijks 4 punten. Het belooft een spannend staaltje voetbal te worden tussen beide ploegen. Beide ploegen speelden de laatste 2 jaar regelmatig tegen elkaar zowel in Premier League als de International Champion Cup. Drie van deze vier matchen zijn gewonnen door Machester United met telkens ťťn goal verschil. In totaal 55 keer tegen elkaar al gespeeld met 11 keer een gelijkspel. Manchester United heeft van deze 55 wedstrijden 35 keer de overwinning behaald.

Tottenham:

Momenteel staat Tottenham op de 8ste plaats in de Premier League op de 29ste speeldag. Tottenham heeft 11 matchen gewonnen, 8 matchen met gelijkspel en 10 matchen verloren. De laatste vijf matchen thuis hebben zij drie overwinningen behaald.

Voordelen:

Harry Kane is terug na lange afwezigheid wegens blessures

Nadelen:

Deli Alli is geschorst voor deze wedstrijd omwille een foute corona mop.

Manchester United:

Manchester United staat op de 5e plaats in de Premier League. Zij hebben 12 matchen gewonnen, 9 matchen gelijkspel en 8 matchen verloren. Manchester United scoort evenveel overwinningen als verliezen in de uit-matchen.

Voordelen:

Marcus Rashford and Paul Pogba spelen weer mee na lange afwezigheid door blessures.

Nadelen:

Phil Jones zal waarschijnlijk deze wedstrijd niet speelklaar zijn.

Hier hangt het af van de terugkeer van zowel Rashford en Pogba of ze onmiddellijk kunnen aanvallen.

Winnaar: Manchester United

Zij gaan er alles aan doen om de punten te nemen zodat ze de kloof kunnen vergroten om dan uiteindelijk in de top 3 terecht te komen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Tottenham - Manchester United vindt Vrijdag 19 Juni 2020 om 20:50 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Tottenham
3.45
Unibet
Gelijkspel
3.4
Bwin
Manchester United
2.95
Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

24/06/2020 Pronostiek Liverpool - Crystal Palace : Premier League 24 Juni 2020
Premier League: voorspelling van de wedstrijd Liverpool tegen Crystal Palace Liverpool kon nog een stap zetten naar een eerste titel sinds 1990 toen ze Crystal Palace verwelkomden in Anfield voor hun eerste wedstrijd achter ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Watford - Leicester City : Premier League 20 Juni 2020
Ontsnapt Watford aan degradatie? Bij de ontmoeting tussen Watford en Leicester City zijn vooral de belangen voor de thuisploeg groot. Boven Vicarage Road zwerft al het gehele seizoen het degradatiespook en met een ze... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/06/2020 Pronostiek Brighton - Arsenal : Premier League 20 Juni 2020
Nu het ergste gedeelte van de coronacrisis voorbij lijkt zijn, komt het voetbal in Europa terug op gang. Ook in Engeland vatten ze de competitie opnieuw aan. In dit eerste duel in maanden neemt Brighton & Hove Albion het op t... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Tottenham - Manchester United : Premier League 19 Juni 2020