WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019

08/06/2019

Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turkije en Frankrijk. Les Bleus zullen inmiddels wel over de teleurstelling heen zijn dat ze zich niet konden plaatsen voor de halve finales van de Nations League. Dat moet ook wel, want kwalificatie voor Euro 2020 is natuurlijk minstens net zo belangrijk.

Turkije is deze kwalificatiereeks uitstekend gestart met twee overwinningen. Daar moet wel bij worden gezegd dat de tegenstanders niet bepaald de sterkst denkbare waren, namelijk AlbaniŽ en MoldaviŽ. Maar toch: twee zeges, zes doelpunten voor en nog geen enkele score tegen is een prima begin.

Frankrijk begon nog beter met de route naar het eindtoernooi. MoldaviŽ werd met 1-4 in eigen stadion achter gelaten. Drie dagen later kreeg het toch niet zwak ingeschatte IJsland in Parijs met 4-0 om de oren. Acht doelpunten gemaakt, ťťn tegen: volgens verwachting? Griezmann, Mbappe ťn Giroud scoorden allemaal al twee keer.

Door de uitslagen van de eerste twee wedstrijdrondes delen Frankrijk en Turkije samen de eerste positie. Les Bleus mogen zich koploper noemen, vanwege het net iets betere doelsaldo.

Ik vermoed dat het heet gaat worden in Konia, misschien nog niet eens zo vanwege de temperatuur trouwens. Nee, de Turken is er veel aan gelegen om de Fransen te verslaan en daarmee een goeie slag te staan richting de eindronde van volgend jaar. Ik denk dan ook dat het een erg warme avond gaat worden voor de Fransen, maar dat ze uiteindelijk met een nipte overwinning huiswaarts keren.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Turkije - Frankrijk vindt 08 juni 2019 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Turkije
6.25
Gelijkspel
4.15
Frankrijk
1.57

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019