WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Union Saint-Gilloise - Virton : Proximus League 17 November 2019

16/11/2019

Met de affiche Union tegen Virton staan twee ploegen tegenover elkaar die net naast de eerste periodetitel grepen. Veel tijd wordt beide teams niet gegund om hun wonden te likken. Nochtans kan je niet onder stoelen of banken steken dat er afgelopen week heel wat mentaal oplapwerk bij te pas moest komen. Union wil zo vlug mogelijk de ambities voor de tweede periodetitel kracht bij zetten. Een overwinning tegen de revelatie van het seizoen 1B Virton zou een hele opsteker kunnen betekenen.

Met een fris hoofd hoopt Union een nieuwe start te maken

Union hoopte meteen de eerste periodetitel te pakken, maar die steile ambities werden niet verwezenlijkt. Het 'net niet'-gevoel overheerst bij de Brusselaars en willen zo vlug mogelijk orde op zaken zetten. Deze week werden vooral de hoofden leeggemaakt om met een schone lei aan de tweede periodetitel te beginnen. Dat de lat hoog wordt gelegd bij de Brusselaars werd al voor het seizoen duidelijk. Om die reden is de tweede periodetitel heel belangrijk. Tegen Virton wacht opnieuw een zware taak die tot een goed einde moet worden gebracht. Het thuisvoordeel kan een doorslaggevende betekenis vormen, hoewel nieuwkomer Virton in 1B is uitgegroeid tot de revelatie van het seizoen. Het geloof om de bladzijde meteen om te slaan bij Union kan uiteraard wonderen doen.

Virton zonder Luxemburgse internationals

De discussie tijdens interlandwedstrijden laait ook in 1B op. Dit weekend worden de laatste groepswedstrijden in het raam van de EK kwalificaties afgehaspeld. Voor de teams van 1A wordt de competitie hiervoor onderbroken, maar de wedstrijden in 1B blijven van oudsher doorgaan. Dat doet bij enkele clubs heel wat stof opwaaien. Sommige clubs moeten geen spelers tijdens die interlandweekends afstaan, maar bepaalde clubs worden wel benadeeld. Virton is zo een club die enkele internationals in de rangen heeft. Zij hebben enkele Luxemburgse spelers op de loondienst staan die tegen Union noodgedwongen verstek moeten geven. Hierdoor kunnen de Luxemburgers niet met de sterkste ploeg aan de aftrap verschijnen. Dat zorgt bij een paar ploegen voor wrevel. Om die reden start Union tegen Virton als torenhoge favoriet.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Union Saint-Gilloise - Virton vindt Zondag 17 November 2019 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Union Saint-Gilloise 2.2 Unibet
Gelijkspel 3.45 Bingoal
Virton 3.35 UnibetBingoal

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/01/2020 Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!
Hopelijk heb je al heel wat van onze producten genoten. Misschien heb je wel vrienden die ook zin hebben om eens in een bepaalde sport te wedden of een gokje te wagen in het online casino? Goed nieuws : je kan zelf een beloni... Lees meer

Unibet
24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Union Saint-Gilloise - Virton : Proximus League 17 November 2019