WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Union Saint-Gilloise - Virton : Proximus League 17 November 2019

16/11/2019

Met de affiche Union tegen Virton staan twee ploegen tegenover elkaar die net naast de eerste periodetitel grepen. Veel tijd wordt beide teams niet gegund om hun wonden te likken. Nochtans kan je niet onder stoelen of banken steken dat er afgelopen week heel wat mentaal oplapwerk bij te pas moest komen. Union wil zo vlug mogelijk de ambities voor de tweede periodetitel kracht bij zetten. Een overwinning tegen de revelatie van het seizoen 1B Virton zou een hele opsteker kunnen betekenen.

Met een fris hoofd hoopt Union een nieuwe start te maken

Union hoopte meteen de eerste periodetitel te pakken, maar die steile ambities werden niet verwezenlijkt. Het 'net niet'-gevoel overheerst bij de Brusselaars en willen zo vlug mogelijk orde op zaken zetten. Deze week werden vooral de hoofden leeggemaakt om met een schone lei aan de tweede periodetitel te beginnen. Dat de lat hoog wordt gelegd bij de Brusselaars werd al voor het seizoen duidelijk. Om die reden is de tweede periodetitel heel belangrijk. Tegen Virton wacht opnieuw een zware taak die tot een goed einde moet worden gebracht. Het thuisvoordeel kan een doorslaggevende betekenis vormen, hoewel nieuwkomer Virton in 1B is uitgegroeid tot de revelatie van het seizoen. Het geloof om de bladzijde meteen om te slaan bij Union kan uiteraard wonderen doen.

Virton zonder Luxemburgse internationals

De discussie tijdens interlandwedstrijden laait ook in 1B op. Dit weekend worden de laatste groepswedstrijden in het raam van de EK kwalificaties afgehaspeld. Voor de teams van 1A wordt de competitie hiervoor onderbroken, maar de wedstrijden in 1B blijven van oudsher doorgaan. Dat doet bij enkele clubs heel wat stof opwaaien. Sommige clubs moeten geen spelers tijdens die interlandweekends afstaan, maar bepaalde clubs worden wel benadeeld. Virton is zo een club die enkele internationals in de rangen heeft. Zij hebben enkele Luxemburgse spelers op de loondienst staan die tegen Union noodgedwongen verstek moeten geven. Hierdoor kunnen de Luxemburgers niet met de sterkste ploeg aan de aftrap verschijnen. Dat zorgt bij een paar ploegen voor wrevel. Om die reden start Union tegen Virton als torenhoge favoriet.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Union Saint-Gilloise - Virton vindt Zondag 17 November 2019 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Union Saint-Gilloise 2.2 Unibet
Gelijkspel 3.45 Bingoal
Virton 3.35 UnibetBingoal

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Union Saint-Gilloise - Virton : Proximus League 17 November 2019