WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Uruguay - Frankrijk : World Kup Voetbal 06 Juli 2018

06/07/2018

Met Uruguay en Frankrijk komen deze middag twee nog ongeslagen groepswinnaars van dit wereldkampioenschap voetbal, elkaar tegen in de eerste kwartfinale van dit toernooi. Inzet daarbij is een plaats in de halve finale, en dus een toenemende kans op de uiteindelijke finale in Moskou.

Uruguay maakte tot nu toe een erg goeie indruk: het won nog al zijn wedstrijden. De Zuid-Amerikanen begonnen tegen Egypte, toen nog zonder Salah, topschutter van Liverpool, en wonnen met 1-0. De tweede groepswedstrijd, tegen Saudi-ArabiŽ, eindigde met dezelfde uitslag, opnieuw in het voordeel van Uruguay. In de laatste wedstrijd in deze groepsfase, werd organiserend thuisland Rusland met maar liefst 3-0 verslagen. Daarmee waren de Zuid-Amerikanen de onbetwiste nummer ťťn in deze groep A. In de achtste finales was het de beurt aan Portugal, met sterspeler Ronaldo, om te buigen voor Uruguay. Deze wedstrijd eindigde in 2-1. Opnieuw komen de Portugezen dus niet ver in een eindtoernooi.

Ook Frankrijk presteert tot nu toe prima. In de eerste wedstrijd van groep C werd AustraliŽ met een nipte 2-1 uitslag van het veld gestuurd. Daarna was het de beurt aan Peru, om met 1-0 het hoofd te buigen voor de Fransen. De laatste groepswedstrijd, tussen Frankrijk en Denemarken, eindigde in een bloedeloze 0-0, waarmee beide ploegen zich plaatsten voor hun achtste finales. Daarin bleven Les Bleus in een doelpuntrijke wedstrijd tegen ArgentiniŽ, met 4-3 aan de goeie kant van de score, tot groot verdriet van voormalig wereldster Maradona.

Wie gaat deze kwartfinale winnen? Welk team gaat zijn eerste nederlaag lijden tijdens dit wereldkampioenschap, en kan daardoor meteen de thuisreis aanvaarden? Ik kijk uit naar een erg spannende, aantrekkelijke en wellicht ook stevige wedstrijd, en voorspel dat er na de normale speeltijd van 90 minuten nog geen winnaar is. In de verlenging van tweemaal vijftien minuten zal Uruguay met ťťn doelpunt deze strijd beslissen, en de Fransen daarmee teleurgesteld, verdrietig en in rouw achterlaten.  

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Uruguay - Frankrijk vindt Vrijdag 06 Juli 2018 om 15:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Uruguay 4.6 UnibetBetfirstGoldenVegas
Gelijkspel 3.15 BetfirstGoldenPalaceGoldenVegas
Frankrijk 2.43 Unibet

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Uruguay - Frankrijk : World Kup Voetbal 06 Juli 2018