WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Uruguay - Frankrijk : World Kup Voetbal 06 Juli 2018

06/07/2018

Met Uruguay en Frankrijk komen deze middag twee nog ongeslagen groepswinnaars van dit wereldkampioenschap voetbal, elkaar tegen in de eerste kwartfinale van dit toernooi. Inzet daarbij is een plaats in de halve finale, en dus een toenemende kans op de uiteindelijke finale in Moskou.

Uruguay maakte tot nu toe een erg goeie indruk: het won nog al zijn wedstrijden. De Zuid-Amerikanen begonnen tegen Egypte, toen nog zonder Salah, topschutter van Liverpool, en wonnen met 1-0. De tweede groepswedstrijd, tegen Saudi-ArabiŽ, eindigde met dezelfde uitslag, opnieuw in het voordeel van Uruguay. In de laatste wedstrijd in deze groepsfase, werd organiserend thuisland Rusland met maar liefst 3-0 verslagen. Daarmee waren de Zuid-Amerikanen de onbetwiste nummer ťťn in deze groep A. In de achtste finales was het de beurt aan Portugal, met sterspeler Ronaldo, om te buigen voor Uruguay. Deze wedstrijd eindigde in 2-1. Opnieuw komen de Portugezen dus niet ver in een eindtoernooi.

Ook Frankrijk presteert tot nu toe prima. In de eerste wedstrijd van groep C werd AustraliŽ met een nipte 2-1 uitslag van het veld gestuurd. Daarna was het de beurt aan Peru, om met 1-0 het hoofd te buigen voor de Fransen. De laatste groepswedstrijd, tussen Frankrijk en Denemarken, eindigde in een bloedeloze 0-0, waarmee beide ploegen zich plaatsten voor hun achtste finales. Daarin bleven Les Bleus in een doelpuntrijke wedstrijd tegen ArgentiniŽ, met 4-3 aan de goeie kant van de score, tot groot verdriet van voormalig wereldster Maradona.

Wie gaat deze kwartfinale winnen? Welk team gaat zijn eerste nederlaag lijden tijdens dit wereldkampioenschap, en kan daardoor meteen de thuisreis aanvaarden? Ik kijk uit naar een erg spannende, aantrekkelijke en wellicht ook stevige wedstrijd, en voorspel dat er na de normale speeltijd van 90 minuten nog geen winnaar is. In de verlenging van tweemaal vijftien minuten zal Uruguay met ťťn doelpunt deze strijd beslissen, en de Fransen daarmee teleurgesteld, verdrietig en in rouw achterlaten.  

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Uruguay - Frankrijk vindt Vrijdag 06 Juli 2018 om 15:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Uruguay 4.6 UnibetBetfirstGoldenVegas
Gelijkspel 3.15 BetfirstGoldenPalaceGoldenVegas
Frankrijk 2.43 Unibet

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/09/2018 Pronostiek Sťvilla - Standard Luik : Europa League 20 September 2018
Donderdagavond neemt Standard de LiŤge het op tegen het Spaanse Sevilla. Dit betreft voor beide ploegen de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Sevilla kwalificeerde zich voor de voorrondes hiervan door hun... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/09/2018 Pronostiek FC Spartak Trnava - Anderlecht : Europa League 20 September 2018
Ook de Europa League begint aan de groepsfase van het seizoen 2018-2019. Trnava plaatste zich hiervoor door in de laatste kwalificatieronde O. Ljubljana uit te schakelen. Omdat Trnava uit al met 0-2 had gewonnen, was het 1-1 ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
17/09/2018 Pronostiek Club Brugge - Borussia Dortmund : Champions League 18 September 2018
Club Brugge op zoek naar eerherstel Club Brugge maakt na het nieuwe kampioenenjaar weer zijn opwachting in de Champions League. In een moeilijke groep is de voornaamste doelstelling van de Bruggelingen om een nieuwe blamage ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Uruguay - Frankrijk : World Kup Voetbal 06 Juli 2018