WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Uruguay - Portugal : World Kup Voetbal 30 Juni 2018

29/06/2018

Uruguay: minder spel, goede resultaten

Uruguay is een ploeg met veel talent en een paar absolute sterren. Vooraan lopen met Luis Suŗrez en Edison Cavani twee van de beste spitsen ter wereld rond. Ook in het hart van de defensie staat er met Godin en Gimenez heel wat kwaliteit. Desondanks heeft Uruguay op dit toernooi nog niet echt kunnen overtuigen. In een zeer zwakke groep versloegen ze enkel Rusland overtuigend en dat had dan nog meer te maken met het feit dat ook Rusland reeds geplaatst was. Kortweg gezegd: overtuigen deed ťťn van de schaduwfavorieten voor dit WK nog niet echt. Uruguay zelf is een moeilijk te ontwrichten ploeg die niet gemakkelijk doelpunten tegen krijgt. Ze spelen georganiseerd voetbal en rekenen veelal op een flits van de kwaliteit die in de punt van de spits rondloopt. Het is een team dat nooit zichzelf zal kloppen, maar bijwijlen het moeilijk heeft om echt dominant voetbal te spelen. Maar in een WK waar je vaak genoeg hebt aan ťťn kans? Kan deze ploeg wel eens echt gevaarlijk zijn.

Portugal: de grote Ronaldo-show

De Europese kampioen begon aan dit WK met een knaller tegen Spanje. 3 - 3 na een fantastische wedstrijd en een waanzinnige hattrick van eeuwige held Cristiano Ronaldo. De wedstrijden nadien? Heel matig met een nipte overwinning tegen Marokko en een gelijkspel tegen Iran. Echt goed valt het voetbal niet te noemen, maar dat was ook al niet het geval bij de Europese titel twee jaar terug. Dit Portugal is een ouder wordende ploeg dat in ťťn woord uitgekookt genoemd mag worden. Vooraan loopt met een superspits als Cristiano Ronaldo misschien wel de meest complete voetballer ter wereld rond. Portugal is echter meer dan dat. Pepe houdt de boel dicht achterin, Quaresma is een invaller van wereldformaat en ga zo maar door. Dit Portugal? Dat moet je kunnen kloppen.

Het verdict

Uruguay en Portugal zijn twee ploegen die op dit WK nog niet helemaal hebben kunnen overtuigen. Wie grijpt zijn kans? Wat ons betreft Portugal!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Uruguay - Portugal vindt Zaterdag 30 Juni 2018 om 19:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Uruguay 2.9 GoldenPalace
Gelijkspel 3 BetfirstGoldenPalace
Portugal 3 UnibetBetfirst

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Uruguay - Portugal : World Kup Voetbal 30 Juni 2018