WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Virton - Sint-Gillis : Proximus League 10 Augustus 2019

09/08/2019

Promovendus Virton wacht een loodzware opdracht in de eerste thuiswedstrijd tegen Union. De Brusselaars worden door de buitenwacht aanzien als de torenhoge titelfavoriet in 1B dit seizoen, samen met Beerschot. Nieuwkomer Virton hoopt op een revanche en kwam wel met een kater terug uit Leuven. Het incasseerde een pijnlijke nederlaag in de... 91ste minuuut.

Op zoek naar de eerste punten

Nieuwkomer Virton in 1B moest op de eerste speeldag van de competitie al meteen een zure appel doorbijten. De Luxemburgers slikten een doelpunt in de 91ste minuut. Een hele streep door de rekening om op zo een nachtmerrie manier de boot te moeten ingaan. Vooral in de eerste helft toonde de nieuwkomer van 1B zich de betere tegen Leuven. Maar na de koffiepauze nam de thuisploeg dan toch de bovenhand. Trainer Dino ToppmŲller zag ondanks die nederlaag op het laatste nippertje toch positieve kanten. Tegen komende tegenstrever Union staat een loodzware opdracht te wachten. Vooral tijdens het eerste kwartier van de wedstrijd is het zaak het hoofd koel te houden. Niettemin hopen de Luxemburgers de eerste punten in de wacht te slepen.

Favorietenrol blijven waar maken

Union had tegen zwakke broertje en degradatiekandidaat Roeselare nauwelijks een probleem. Na tien minuten werden de bezoekers al naar de slachtbank gevoerd met een doelpunt van Selemani. Tabekou en Teuma maakten na de rust de klus helemaal af tegen een ontstellend zwak Roeselare. Door deze riante zege gaven de Brusselaars meteen hun visitekaartje af. Samen met Beerschot is Union de grote favoriet dit seizoen om kampioen te spelen. Daar valt niet over te twijfelen en die verwachtingen werden meteen ingelost. Zij zullen wellicht op hun elan verder willen gaan met de verplaatsing naar Virton. Als de aanvallers van Sint-Gillis zoals Selemani en Tabekou het vizier scherp gaan houden, lijkt niemand een overwinning in de weg te leggen. Gelukkig zijn de voetbalwonderen nog niet de wereld uit en zou Virton voor de eerste stunt in deze competitie kunnen zorgen. Of het zo ver gaat komen, valt echter te betwijfelen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Virton - Sint-Gillis vindt Zaterdag 10 Augustus 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Virton 3.55 Bingoal
Gelijkspel 3.9 Unibet
Sint-Gillis 2.05 UnibetLadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/08/2019 Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019
Liverpool tegen Chelsea als match om de UEFA Super Cup. Twee Engelse ploegen, wie had dat verwacht? Zoals natuurlijk bekend won Liverpool afgelopen seizoen de Champions League door Tottenham, ook al een Engelse ploeg dus, in... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019
In het nog prille Jupiler Pro League seizoen 2019-2020 kan de tegenstelling eigenlijk niet groter zijn dan die tussen Saint-Trond en Standard de LiŤge. De thuisspelende ploeg van aanstaande zondagmiddag is na twee matches nog... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sporting Lokeren - Lommel SK : Proximus League 11 Augustus 2019
Een week later dan in de Jupiler Pro League is ook de strijd een niveau lager in de Proximus League weer losgebarsten. Eťn van de affiches van komend weekend en de enige zondagmatch is die tussen Lokeren en Lommel. Wat kunnen... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Virton - Sint-Gillis : Proximus League 10 Augustus 2019