WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek Waasland-Beveren - AS Eupen : Jupiler Pro League 15 September 2018

14/09/2018

Het duel tussen Waasland Beveren en Eupen zou wel eens een belangrijke kunnen worden voor het verloop van het seizoen. Beide clubs staan in de degradatiezone en dat zal vooral voor Waasland Beveren - na hun sterk seizoen vorig jaar - hard aankomen.

Waasland Beveren: even schrikken

Dat Eupen opnieuw tegen de degradatie zal spelen is geen verrassing, maar Waasland Beveren had wellicht op iets beters gehoopt. Vorig seizoen was het nog een van de revelaties, maar de verkoop van enkele sterkhouders zorgt ervoor dat de club terug bij af is. Met slechts drie gelijke spelen mist de club zijn start volledig. Na zes speeldagen is het nog steeds op zoek naar die eerste overwinning. Nu een thuiswedstrijd tegen Eupen op het programma staat, is de druk erg hoog. Kan Yannick Ferrera het tij keren, en van Waasland Beveren alsnog een middenmotor maken zoals hij destijds met KV Mechelen deed?

AS Eupen: degradatiekandidaat met vreemde sprongen

Dat AS Eupen een degradatiekandidaat is zal geen enkele supporter verbazen. Toch is het er eentje die best wel eens vreemde sprongen kan maken. Zo won Eupen verrassend op de vorige speeldag van Standard en zou het niet de eerste keer zijn dat ze het een topclub moeilijk maken. Eupen telt zes punten en staat hierdoor even boven de gevarenzone, maar een nederlaag zou die situatie helemaal kunnen omdraaien. Met zeventien tegendoelpunten, slikte het wel de meeste tegengoals. De komende wedstrijden van de club zijn allemaal tegen rechtstreekse concurrenten waardoor de druk ongetwijfeld hoog is.

Waasland Beveren: drie punten en even ademen

AS Eupen kan verrassend uit de hoek komen, maar dat is voornamelijk in thuiswedstrijden. Waasland Beveren daarentegen heeft het thuisvoordeel aan zijn kant en kan met niets minder dan de drie punten genoegen nemen. Het zou tevens de eerste overwinning van het seizoen worden. Ondanks de slechte start, zien we Waasland Beveren ook effectief winnen tegen de rechtstreekse concurrent. Zo pakken ze hun eerste overwinning en kunnen ze even ademhalen. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Waasland-Beveren - AS Eupen vindt Zaterdag 15 September 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Waasland-Beveren 2.25 BetfirstGoldenPalaceBwinGoldenVegasBingoal
Gelijkspel 3.8 UnibetGoldenVegas
AS Eupen 3.1 BetfirstBwinGoldenVegas

>> Pronostiek World Cup Voetbal 2018 - Winnaar

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Waasland-Beveren - AS Eupen : Jupiler Pro League 15 September 2018