WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek Waasland-Beveren - Club Brugge : Jupiler Pro League 07 December 2018

05/12/2018

Snoept Waasland-Beveren punten van Club Brugge af?

Het einde van het jaar nadert behoorlijk snel. Ook het voetbaljaar verloopt behoorlijk vlot. Ondanks alle gebeurtenissen rondom het Belgische voetbal, wordt er gewoon iedere week gespeeld. We zijn inmiddels al ruim over de helft van het reguliere speelschema heen en er zijn al grote verschillen te zien op de ranglijst. Aankomend weekeinde worden er weer tal van wedstrijden gespeeld. Waasland-Beveren neemt het dan voor eigen publiek op tegen Club Brugge. De eerste ploeg heeft een overwinning nodig maar ook Club Brugge wil geen punten verliezen. Wie trekt er aan het langste eind? Een voorbeschouwing.

Waasland-Beveren

Waasland-Beveren zit in ťťn van de allerslechtste periodes van de afgelopen jaren. De ploeg begon nog redelijk aan de Jupiler Pro League maar is inmiddels onmetelijk ver weg gezakt. De laatste overwinning dateert alweer van eind september toen de uitwedstrijd tegen Moeskroen overtuigend met 0-3 werd gewonnen. Sindsdien is er niet meer gewonnen en lijkt de ploeg steeds verder weg te zakken. Vorige week werd er verloren van Eupen, waardoor Waasland-Beveren op de laatste plaats van het klassement staat. Nog lang niet alles is echter verloren aangezien de competitie nog lang duurt en er enkele andere ploegen ook behoorlijk slecht voor staan. Punten zijn echter meer dan welkom al is het de vraag of dat lukt tegen een topclub als Club Brugge.

Club Brugge

Met Club Brugge gaat het namelijk een stuk beter, al is het ook daar onrustig. Dat komt niet in de laatste plaats door de resultaten van de afgelopen week. De ploeg begon heel goed aan de competitie maar lijkt nu de concentratie wat kwijt te zijn geraakt. De belangrijke wedstrijd tegen Standard Luik werd vorige week overtuigend gewonnen. Daarvoor behaalde men in drie wedstrijden slechts ťťn punt en dat is natuurlijk te weinig voor een kampioenskandidaat. Met de overwinning op Luik is het vertrouwen wellicht terug en Waasland-Beveren lijkt de ideale tegenstander om opnieuw de volle buit te behalen.

Voorspelling

We denken dat Club weinig moeite heeft met Waasland-Beveren en dat de ploeg uit Brugge deze wedstrijd met grote cijfers zal gaan winnen. Club Brugge dus!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Waasland-Beveren - Club Brugge vindt Vrijdag 07 December 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Waasland-Beveren 8 GoldenVegas
Gelijkspel 5.5 GoldenVegas
Club Brugge 1.39 UnibetGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Waasland-Beveren - Club Brugge : Jupiler Pro League 07 December 2018