WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Waasland-Beveren - Club Brugge : Jupiler Pro League 07 December 2018

05/12/2018

Snoept Waasland-Beveren punten van Club Brugge af?

Het einde van het jaar nadert behoorlijk snel. Ook het voetbaljaar verloopt behoorlijk vlot. Ondanks alle gebeurtenissen rondom het Belgische voetbal, wordt er gewoon iedere week gespeeld. We zijn inmiddels al ruim over de helft van het reguliere speelschema heen en er zijn al grote verschillen te zien op de ranglijst. Aankomend weekeinde worden er weer tal van wedstrijden gespeeld. Waasland-Beveren neemt het dan voor eigen publiek op tegen Club Brugge. De eerste ploeg heeft een overwinning nodig maar ook Club Brugge wil geen punten verliezen. Wie trekt er aan het langste eind? Een voorbeschouwing.

Waasland-Beveren

Waasland-Beveren zit in ťťn van de allerslechtste periodes van de afgelopen jaren. De ploeg begon nog redelijk aan de Jupiler Pro League maar is inmiddels onmetelijk ver weg gezakt. De laatste overwinning dateert alweer van eind september toen de uitwedstrijd tegen Moeskroen overtuigend met 0-3 werd gewonnen. Sindsdien is er niet meer gewonnen en lijkt de ploeg steeds verder weg te zakken. Vorige week werd er verloren van Eupen, waardoor Waasland-Beveren op de laatste plaats van het klassement staat. Nog lang niet alles is echter verloren aangezien de competitie nog lang duurt en er enkele andere ploegen ook behoorlijk slecht voor staan. Punten zijn echter meer dan welkom al is het de vraag of dat lukt tegen een topclub als Club Brugge.

Club Brugge

Met Club Brugge gaat het namelijk een stuk beter, al is het ook daar onrustig. Dat komt niet in de laatste plaats door de resultaten van de afgelopen week. De ploeg begon heel goed aan de competitie maar lijkt nu de concentratie wat kwijt te zijn geraakt. De belangrijke wedstrijd tegen Standard Luik werd vorige week overtuigend gewonnen. Daarvoor behaalde men in drie wedstrijden slechts ťťn punt en dat is natuurlijk te weinig voor een kampioenskandidaat. Met de overwinning op Luik is het vertrouwen wellicht terug en Waasland-Beveren lijkt de ideale tegenstander om opnieuw de volle buit te behalen.

Voorspelling

We denken dat Club weinig moeite heeft met Waasland-Beveren en dat de ploeg uit Brugge deze wedstrijd met grote cijfers zal gaan winnen. Club Brugge dus!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Waasland-Beveren - Club Brugge vindt Vrijdag 07 December 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Waasland-Beveren 8 GoldenVegas
Gelijkspel 5.5 GoldenVegas
Club Brugge 1.39 UnibetGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/12/2018 Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018
Stormt Charleroi de top zes binnen? Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim o... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018
Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken? Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018
In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Waasland-Beveren - Club Brugge : Jupiler Pro League 07 December 2018