WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Waasland-Beveren - Genk : Jupiler Pro League 02 Februari 2019

02/02/2019

Jupiler Pro Leage: Waasland-Beveren & Racing Genk

Op 2 februari 2019 spelen Waasland-Beveren en Racing Genk tegen elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd start om 20:30 uur en het is zoals elke wedstrijd spannend hoe die eruit komt te zien. Toch is de uitslag van de wedstrijd enigszins voorspelbaar, tenzij Waasland-Beveren toch onverwachts uit de hoek komt. Racing Genk doet momenteel uitstekende zaken in de Jupiler Pro League en ziet deze wedstrijd met vertrouwen tegemoet. Bij Waasland-Beveren is dit anders, want de club staat er niet zo goed voor.

Waasland-Beveren delft waarschijnlijk het onderspit

Waasland-Beveren heeft momenteel 22 punten verzameld uit 23 gespeelde wedstrijden. In de afgelopen jaren heeft de club meerdere malen tegen Racing Genk gespeeld. Wedstrijden eindigden in een gelijkspel of overwinning voor Racing Genk. Waasland-Beveren zal daarom zeker een poging doen om het Racing Genk lastig te maken, maar de kans is heel groot dat Racing Genk zich niet van zijn stuk laat brengen. Momenteel heeft de voetbalclub met de eerste positie de beste kaarten om de overwinning binnen te slepen.

Racing Genk behoudt de koppositie in de Jupiler Pro League

Racing Genk staat momenteel met stipt op de eerste positie en heeft de afgelopen 23 wedstrijden 51 punten verzameld. Waasland-Beveren kan hemel en aarde bewegen om te scoren, maar de kans is groot dat Racing Genk de wedstrijd wint, zelfs als Waasland-Beveren deze wedstrijd weet te scoren. De koppositie van Racing Genk komt bovendien niet in gevaar. Club Brugge staat met 44 punten op de tweede plaats en streeft Racink Genk daarom niet voorbij.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Waasland-Beveren - Genk vindt Zaterdag 02 Februari 2019 om 20:3_ uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Waasland-Beveren 10 Unibet
Gelijkspel 6.06 CircusGoldenVegas
Genk 1.3 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/08/2019 Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019
Liverpool tegen Chelsea als match om de UEFA Super Cup. Twee Engelse ploegen, wie had dat verwacht? Zoals natuurlijk bekend won Liverpool afgelopen seizoen de Champions League door Tottenham, ook al een Engelse ploeg dus, in... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019
In het nog prille Jupiler Pro League seizoen 2019-2020 kan de tegenstelling eigenlijk niet groter zijn dan die tussen Saint-Trond en Standard de LiŤge. De thuisspelende ploeg van aanstaande zondagmiddag is na twee matches nog... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sporting Lokeren - Lommel SK : Proximus League 11 Augustus 2019
Een week later dan in de Jupiler Pro League is ook de strijd een niveau lager in de Proximus League weer losgebarsten. Eťn van de affiches van komend weekend en de enige zondagmatch is die tussen Lokeren en Lommel. Wat kunnen... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Waasland-Beveren - Genk : Jupiler Pro League 02 Februari 2019