WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Waasland-Beveren - Genk : Jupiler Pro League 02 Februari 2019

02/02/2019

Jupiler Pro Leage: Waasland-Beveren & Racing Genk

Op 2 februari 2019 spelen Waasland-Beveren en Racing Genk tegen elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd start om 20:30 uur en het is zoals elke wedstrijd spannend hoe die eruit komt te zien. Toch is de uitslag van de wedstrijd enigszins voorspelbaar, tenzij Waasland-Beveren toch onverwachts uit de hoek komt. Racing Genk doet momenteel uitstekende zaken in de Jupiler Pro League en ziet deze wedstrijd met vertrouwen tegemoet. Bij Waasland-Beveren is dit anders, want de club staat er niet zo goed voor.

Waasland-Beveren delft waarschijnlijk het onderspit

Waasland-Beveren heeft momenteel 22 punten verzameld uit 23 gespeelde wedstrijden. In de afgelopen jaren heeft de club meerdere malen tegen Racing Genk gespeeld. Wedstrijden eindigden in een gelijkspel of overwinning voor Racing Genk. Waasland-Beveren zal daarom zeker een poging doen om het Racing Genk lastig te maken, maar de kans is heel groot dat Racing Genk zich niet van zijn stuk laat brengen. Momenteel heeft de voetbalclub met de eerste positie de beste kaarten om de overwinning binnen te slepen.

Racing Genk behoudt de koppositie in de Jupiler Pro League

Racing Genk staat momenteel met stipt op de eerste positie en heeft de afgelopen 23 wedstrijden 51 punten verzameld. Waasland-Beveren kan hemel en aarde bewegen om te scoren, maar de kans is groot dat Racing Genk de wedstrijd wint, zelfs als Waasland-Beveren deze wedstrijd weet te scoren. De koppositie van Racing Genk komt bovendien niet in gevaar. Club Brugge staat met 44 punten op de tweede plaats en streeft Racink Genk daarom niet voorbij.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Waasland-Beveren - Genk vindt Zaterdag 02 Februari 2019 om 20:3_ uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Waasland-Beveren 10 Unibet
Gelijkspel 6.06 CircusGoldenVegas
Genk 1.3 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Waasland-Beveren - Genk : Jupiler Pro League 02 Februari 2019