WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Circus

Pronostiek Waasland-Beveren - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 18 Mei 2018

16/05/2018
Op deze laatste speeldag van Playoff 2 staat niets meer op het spel nu de finalisten bekend zijn. Toch kijken Waasland Beveren en KV Kortrijk elkaar nog een laatste keer in de ogen vooraleer het seizoen definitief op zijn einde is.

Waasland Beveren: eindigt in mineur

Onder trainer Philippe Clement speelde Waasland Beveren zijn beste seizoen ooit in eerste klasse. Maar sinds zijn vertrek naar Racing Genk zetten de Waaslanders een povere reeks neer waarin ze amper nog punten sprokkelden. Zo grepen ze niet alleen naast het Playoff 1 ticket, maar lijkt het einde van nieuwe trainer Sven Vermant eveneens in zicht. Op acht wedstrijden haalde het slechts vijf punten. En dat tegen ploegen die vaak niet meer met inzet speelden.

KV Kortrijk: zuur einde

Ondanks het ijzersterke seizoen van de West-Vlamingen zal het toch eentje zijn waarbij de zin'Wat als?' door hun hoofden zal spoken. Een zwakke seizoensstart werd gevolgd door een knappe remonte onder leiding van Glen De Boeck. Tot op de laatste speeldag van de reguliere competitie streden ze mee voor dat felbegeerde playoff 1 ticket. Daarin moest het maar net de duimen leggen tegen Standard, die nu hoge ogen heeft gegooid in de titelstrijd. In Playoff 2 was de ambitie duidelijk: alsnog strijden voor een Europees ticket. Maar ook hier werd het doel net niet behaald na een sterke campagne van Zulte Waregem, hun grootste rivalen. Dat het net de buren uit Zuidwest-Vlaanderen is die hen uit de strijd kegelden, zal extra zuur zijn.

KV Kortrijk haalt nog een laatste overwinning

Het is altijd moeilijk te voorspellen wat er zal gebeuren in een eindeseizoenswedstrijd waarbij beide elftallen niets meer te winnen of te verliezen hebben. Vaak is het voor spelers de wedstrijd te veel en komen er verrassende resultaten uit de bus. Echter, als we rekening houden met het huidige vormpeil, dan lijkt KV Kortrijk favoriet om de drie punten mee naar huis te nemen. Het staat tweede in de groep, terwijl Waasland-Beveren de laatste maanden een serieuze dreun heeft gehad. We voorspellen dan ook een overwinning voor Kortrijk.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Waasland-Beveren - KV Kortrijk vindt Vrijdag 18 Mei 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Waasland-Beveren 2.25 BetfirstBingoal
Gelijkspel 3.9 Bingoal
KV Kortrijk 4 BetWay

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Waasland-Beveren - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 18 Mei 2018