WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Waasland-Beveren - KV Mechelen : Jupiler Pro League 20 Augustus 2016

19/08/2016

Gaat Waasland-Beveren voor eerste winstpartij?

De Belgische competitie is alweer even bezig. Komend weekeinde wordt alweer de vierde speelronde afgewerkt van de Eerste Klasse. Ook nu staan er natuurlijk weer enkele prachtige wedstrijden op het programma. Waasland-Beveren zal het in eigen stadion opnemen tegen KV Mechelen, dat dit seizoen een sterke start kent. Weet een van beide ploegen deze wedstrijd te winnen of eindigt het in een gelijkspel? Een voorbeschouwing.

Waasland-Beveren
Sinds de promotie in 2012 strijdt Waasland-Beveren elk jaar opnieuw tegen degradatie. Daarin was de ploeg elk jaar weer succesvol, wat natuurlijk een prestatie opzich is te noemen. Vorig jaar behaalde de ploeg de voorlopig beste eindklassering in de Eerste Klasse: Waasland-Beveren eindigde op een twaalfde plaats en speelde zich daarmee direct veilig. Het mocht daardoor automatisch ook deelnemen aan play-off I maar toen bleek dat de energie opgespeeld was. Ook dit jaar heeft de ploeg maar één doelstelling; lijfsbehoud. Dat gaat, net als elk jaar, weer een lastig karwei worden. Uit de eerste drie wedstrijden werd er namelijk slechts één punt behaald. De eerste twee gingen verloren, vorig week speelde men knap gelijk tegen Genk.

KV Mechelen

KV Mechelen eindigde vorig jaar een stuk hoger op de reguliere ranglijst. De ploeg eindigde op de tiende plaats en dat is niet voor het eerst in de afgelopen jaren. KV Mechelen lijkt op weg om een structurele top tien ploeg te worden in de Eerste Klasse. Dan ben je het echter wel aan je stand verplicht om te winnen van op papier mindere ploegen. Waasland-Beveren is zo'n ploeg en dus mogen we verwachten dat Mechelen vol voor de winst gaat spelen. Uit de eerste drie wedstrijden van het seizoen wist Mechelen vier punten te behalen. Eenmaal werd er gewonnen, eenmaal verloren een keer gelijk. Toch lijkt het nog niet vanzelf te gaan bij de ploeg en dus is het zeker geen automatische winstpartij voor KV Mechelen.

Voorspelling
We denken dat geen van beide ploegen in staat is om de wedstrijd te domineren en naar zich toe te trekken. Daarom voorspellen we een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Waasland-Beveren - KV Mechelen vindt Zaterdag 20 Augustus 2016 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Waasland-Beveren
2.55
Bwin
Gelijkspel
3.45
UnibetBingoal
KV Mechelen
2.9
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Waasland-Beveren - KV Mechelen : Jupiler Pro League 20 Augustus 2016