WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Waasland-Beveren - KV Mechelen : Jupiler Pro League 20 Augustus 2016

19/08/2016

Gaat Waasland-Beveren voor eerste winstpartij?

De Belgische competitie is alweer even bezig. Komend weekeinde wordt alweer de vierde speelronde afgewerkt van de Eerste Klasse. Ook nu staan er natuurlijk weer enkele prachtige wedstrijden op het programma. Waasland-Beveren zal het in eigen stadion opnemen tegen KV Mechelen, dat dit seizoen een sterke start kent. Weet een van beide ploegen deze wedstrijd te winnen of eindigt het in een gelijkspel? Een voorbeschouwing.

Waasland-Beveren
Sinds de promotie in 2012 strijdt Waasland-Beveren elk jaar opnieuw tegen degradatie. Daarin was de ploeg elk jaar weer succesvol, wat natuurlijk een prestatie opzich is te noemen. Vorig jaar behaalde de ploeg de voorlopig beste eindklassering in de Eerste Klasse: Waasland-Beveren eindigde op een twaalfde plaats en speelde zich daarmee direct veilig. Het mocht daardoor automatisch ook deelnemen aan play-off I maar toen bleek dat de energie opgespeeld was. Ook dit jaar heeft de ploeg maar één doelstelling; lijfsbehoud. Dat gaat, net als elk jaar, weer een lastig karwei worden. Uit de eerste drie wedstrijden werd er namelijk slechts één punt behaald. De eerste twee gingen verloren, vorig week speelde men knap gelijk tegen Genk.

KV Mechelen

KV Mechelen eindigde vorig jaar een stuk hoger op de reguliere ranglijst. De ploeg eindigde op de tiende plaats en dat is niet voor het eerst in de afgelopen jaren. KV Mechelen lijkt op weg om een structurele top tien ploeg te worden in de Eerste Klasse. Dan ben je het echter wel aan je stand verplicht om te winnen van op papier mindere ploegen. Waasland-Beveren is zo'n ploeg en dus mogen we verwachten dat Mechelen vol voor de winst gaat spelen. Uit de eerste drie wedstrijden van het seizoen wist Mechelen vier punten te behalen. Eenmaal werd er gewonnen, eenmaal verloren een keer gelijk. Toch lijkt het nog niet vanzelf te gaan bij de ploeg en dus is het zeker geen automatische winstpartij voor KV Mechelen.

Voorspelling
We denken dat geen van beide ploegen in staat is om de wedstrijd te domineren en naar zich toe te trekken. Daarom voorspellen we een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Waasland-Beveren - KV Mechelen vindt Zaterdag 20 Augustus 2016 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Waasland-Beveren
2.55
Bwin
Gelijkspel
3.45
UnibetBingoal
KV Mechelen
2.9
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Waasland-Beveren - KV Mechelen : Jupiler Pro League 20 Augustus 2016