WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek Waasland-Beveren - Oostende : Pro League belge 22 December 2017

20/12/2017

Met Waasland Beveren en KV Oostende staan twee ploegen tegenover elkaar die hun seizoen wellicht anders hadden verwacht. Waasland Beveren met een zevende plaats op een zucht van Playoff 1 en kan dus wel zeggen dat hun seizoen al geslaagd is. KV Oostende begon dan weer aan het seizoen met grote ambities, maar bengelt onderaan het klassement.

Waasland Beveren: nu al geslaagd seizoen

Met Moriaka heeft Waasland- Beveren een echte klassespeler in hun rangen. Nu er reeds 19 speeldagen zijn gespeeld, kan het geen toeval meer zijn dat de Waaslanders zo hoog in het klassement gerangschikt staan. Waasland Beveren speelt verzorgd voetbal en speelt bevrijd, nu het eens niet tegen de degradatie strijdt. Enig minpuntje in wat anders een rustig seizoen is geworden is de verhuis van trainer Philippe Clement naar Racing Genk. Speelt de onverwachte trainerswissel een grote rol? Dat zal nog moeten blijken in de komende weken.

KV Oostende: teleurstellend seizoen

Met grote ambities begon KV Oostende aan het seizoen nadat het de voorbije jaren telkens Playoff 1 had gehaald. Een slechte start zorgde er echter voor dat de Kustboys op de laatste plaats gerangschikt stonden. Ondertussen zijn de nodige punten al gesprokkeld om voor rust te zorgen, maar de prestaties - en dan spreken we vooral over de punten - zijn nog steeds ondermaats. Met 19 punten heeft het slechts één punt meer dan de voorlaatste in de stand.

Waasland-Beveren met thuisvoordeel

Het is niet het seizoen van KV Oostende. Dat is het minste dat gezegd kan worden van de ploeg van Marc Coucke. Enkel in de thuiswedstrijden lijkt het iets meer te kunnen. Waasland Beveren speelt dan weer erg verzorgd voetbal, en speelt zonder zorgen. De voorbije weken raapte het iets minder punten, maar zo zorgwekkend is dat niet gezien hun recente speelschema. In een thuiswedstrijd tegen KV Oostende zien we de Waaslanders dan ook de resultaten van hun seizoen doortrekken. Met de drie punten die ze thuis kunnen houden, verwachten we dat ze het de top zes van het klassement moeilijk zullen blijven maken. Misschien wel tot het einde.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Waasland-Beveren - Oostende vindt Vrijdag 22 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Waasland-Beveren
2.25
LadBrokesCircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel
3.65
Unibet
Oostende
3.2
UnibetLadBrokesBwinCircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/07/2018 Pronostiek Frankrijk - KroatiŽ : World Kup Voetbal 15 Juli 2018
WK-finale Frankrijk & KroatiŽ Op 15 juli 2018 spelen Frankrijk & KroatiŽ tegen elkaar in de WK-finale te Rusland. De wedstrijd begint om 17:00 uur en wordt door miljoenen mensen bekeken. Frankrijk is de favoriet voor deze w... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/07/2018 Pronostiek BelgiŽ - Engeland : World Kup Voetbal 14 Juli 2018
Wat zal de teleurstelling in beide kampen groot zijn geweest: zowel de Belgen als de Engelsen waren immers dichtbij de finale van dit wereldkampioenschap voetbal. Voor BelgiŽ zou het de eerste finale ooit zijn, voor Engeland ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/07/2018 Pronostiek Frankrijk - BelgiŽ : World Kup Voetbal 10 Juli 2018
Met de halve finales van dit interessante Wereldkampioenschap voetbal in het vooruitzicht, weten we ťťn ding zeker: de aanstaande wereldkampioen komt uit Europa. Uruguay en BraziliŽ werden immers in de kwartfinales uitgeschak... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Waasland-Beveren - Oostende : Pro League belge 22 December 2017