WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek Waasland-Beveren - Oostende : Pro League belge 22 December 2017

20/12/2017

Met Waasland Beveren en KV Oostende staan twee ploegen tegenover elkaar die hun seizoen wellicht anders hadden verwacht. Waasland Beveren met een zevende plaats op een zucht van Playoff 1 en kan dus wel zeggen dat hun seizoen al geslaagd is. KV Oostende begon dan weer aan het seizoen met grote ambities, maar bengelt onderaan het klassement.

Waasland Beveren: nu al geslaagd seizoen

Met Moriaka heeft Waasland- Beveren een echte klassespeler in hun rangen. Nu er reeds 19 speeldagen zijn gespeeld, kan het geen toeval meer zijn dat de Waaslanders zo hoog in het klassement gerangschikt staan. Waasland Beveren speelt verzorgd voetbal en speelt bevrijd, nu het eens niet tegen de degradatie strijdt. Enig minpuntje in wat anders een rustig seizoen is geworden is de verhuis van trainer Philippe Clement naar Racing Genk. Speelt de onverwachte trainerswissel een grote rol? Dat zal nog moeten blijken in de komende weken.

KV Oostende: teleurstellend seizoen

Met grote ambities begon KV Oostende aan het seizoen nadat het de voorbije jaren telkens Playoff 1 had gehaald. Een slechte start zorgde er echter voor dat de Kustboys op de laatste plaats gerangschikt stonden. Ondertussen zijn de nodige punten al gesprokkeld om voor rust te zorgen, maar de prestaties - en dan spreken we vooral over de punten - zijn nog steeds ondermaats. Met 19 punten heeft het slechts één punt meer dan de voorlaatste in de stand.

Waasland-Beveren met thuisvoordeel

Het is niet het seizoen van KV Oostende. Dat is het minste dat gezegd kan worden van de ploeg van Marc Coucke. Enkel in de thuiswedstrijden lijkt het iets meer te kunnen. Waasland Beveren speelt dan weer erg verzorgd voetbal, en speelt zonder zorgen. De voorbije weken raapte het iets minder punten, maar zo zorgwekkend is dat niet gezien hun recente speelschema. In een thuiswedstrijd tegen KV Oostende zien we de Waaslanders dan ook de resultaten van hun seizoen doortrekken. Met de drie punten die ze thuis kunnen houden, verwachten we dat ze het de top zes van het klassement moeilijk zullen blijven maken. Misschien wel tot het einde.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Waasland-Beveren - Oostende vindt Vrijdag 22 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Waasland-Beveren
2.25
LadBrokesCircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel
3.65
Unibet
Oostende
3.2
UnibetLadBrokesBwinCircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2018 Pronostiek Nederland - Duitsland : UEFA Nations League 13 Oktober 2018
Nederland en Duitsland op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League Zowel Nederland als Duitsland zijn op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Nederland verloor met opgeheven hoofd van wereldkamp... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/10/2018 Pronostiek BelgiŽ - Nederland : Vriendschappelijke interlands 16 Oktober 2018
127ste interland tussen Belgie en Nederland in het teken van prestige Op dinsdag 16 oktober wordt in het Koning Boudewijnstadion van de Belgische hoofdstad de 127ste interland tussen BelgiŽ en Nederland gespeeld. En dit in ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/10/2018 Pronostiek Frankrijk - IJsland : Vriendschappelijke interlands 11 Oktober 2018
Frankrijk en IJsland Op 11 oktober 2018 spelen Frankrijk en IJsland tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt gespeeld in Stade du Roudourou. Dit stadion bevindt zich in Guingamp en... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Waasland-Beveren - Oostende : Pro League belge 22 December 2017