WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek Waasland-Beveren - Oostende : Pro League belge 22 December 2017

20/12/2017

Met Waasland Beveren en KV Oostende staan twee ploegen tegenover elkaar die hun seizoen wellicht anders hadden verwacht. Waasland Beveren met een zevende plaats op een zucht van Playoff 1 en kan dus wel zeggen dat hun seizoen al geslaagd is. KV Oostende begon dan weer aan het seizoen met grote ambities, maar bengelt onderaan het klassement.

Waasland Beveren: nu al geslaagd seizoen

Met Moriaka heeft Waasland- Beveren een echte klassespeler in hun rangen. Nu er reeds 19 speeldagen zijn gespeeld, kan het geen toeval meer zijn dat de Waaslanders zo hoog in het klassement gerangschikt staan. Waasland Beveren speelt verzorgd voetbal en speelt bevrijd, nu het eens niet tegen de degradatie strijdt. Enig minpuntje in wat anders een rustig seizoen is geworden is de verhuis van trainer Philippe Clement naar Racing Genk. Speelt de onverwachte trainerswissel een grote rol? Dat zal nog moeten blijken in de komende weken.

KV Oostende: teleurstellend seizoen

Met grote ambities begon KV Oostende aan het seizoen nadat het de voorbije jaren telkens Playoff 1 had gehaald. Een slechte start zorgde er echter voor dat de Kustboys op de laatste plaats gerangschikt stonden. Ondertussen zijn de nodige punten al gesprokkeld om voor rust te zorgen, maar de prestaties - en dan spreken we vooral over de punten - zijn nog steeds ondermaats. Met 19 punten heeft het slechts één punt meer dan de voorlaatste in de stand.

Waasland-Beveren met thuisvoordeel

Het is niet het seizoen van KV Oostende. Dat is het minste dat gezegd kan worden van de ploeg van Marc Coucke. Enkel in de thuiswedstrijden lijkt het iets meer te kunnen. Waasland Beveren speelt dan weer erg verzorgd voetbal, en speelt zonder zorgen. De voorbije weken raapte het iets minder punten, maar zo zorgwekkend is dat niet gezien hun recente speelschema. In een thuiswedstrijd tegen KV Oostende zien we de Waaslanders dan ook de resultaten van hun seizoen doortrekken. Met de drie punten die ze thuis kunnen houden, verwachten we dat ze het de top zes van het klassement moeilijk zullen blijven maken. Misschien wel tot het einde.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Waasland-Beveren - Oostende vindt Vrijdag 22 December 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Waasland-Beveren
2.25
LadBrokesCircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel
3.65
Unibet
Oostende
3.2
UnibetLadBrokesBwinCircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Waasland-Beveren - Oostende : Pro League belge 22 December 2017