WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Werder Bremen - Bayer Leverkusen : Bundesliga - Duitsland 18 Mei 2020

17/05/2020

Na bijna twee maanden zonder voetbal is het moment aangebroken waarop iedere voetballiefhebber nu al een tijdje heeft gewacht. Eindelijk wordt er nog eens voetbal in competitieverband gespeeld. De Duitse competitie hervat dit weekend na wekenlang te hebben stilgelegen door de coronacrisis. Zo nemen Werder Bremen en Bayer Leverkusen het tegen elkaar op.

Werder Bremem: in volle degradatiestrijd

Voor Werder Bremen zal de onderbreking in de competitie misschien niet slecht geweest zijn om de negatieve flow te doorbreken en zich opnieuw te focussen. Het team bevindt zich in de gevarenzone en heeft nog slechts negen wedstrijden om de nodige punten te pakken. Het telt maar liefst acht punten achterstand op een veilige stek die nu wordt ingepalmd door Mainz, maar het heeft nog een extra wedstrijd tegoed. Werder Bremen kon nog maar vier keer winnen dit seizoen en het slikte de meeste tegendoelpunten in de competitie. Die laatste overwinning dateert al van 18 januari toen het met het kleinste verschil ging winnen in Dusseldorf.

Bayer Leverkusen: op zoek naar Europees ticket

Ook voor Bayer Leverkusen staat er nog heel wat op het spel in deze eindfase van de competitie. Het staat momenteel op een vijfde plaats die recht heeft op een ticket in de Europa League, maar het heeft ook nog uitzicht op de voorrondes van de Champions League. De kloof op eerste achtervolger Schalke 04 bedraagt tien punten wat hen heel wat gemoedsrust zal geven omdat ze alles nog te winnen en bitter weinig te verliezen hebben. Voor de onderbreking zette het een sterke reeks neer waarin het 13 punten haalde in de laatste vijf wedstrijden. Kan het deze reeks verderzetten?

Bayer Leverkusen wint de wedstrijd

Hoewel Werder Bremen het thuisvoordeel heeft, zien we hier de bezoekers met de overwinning aan de haal gaan. Niet alleen is er een kwaliteitsverschil, maar voetbal is evenzeer een psychologisch spel en het feit dat Werder Bremen in volle degradatiestrijd zit, terwijl Leverkusen kan genieten van een gunstige positie waarin het alles nog kan winnen, geeft hier de doorslag.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Werder Bremen - Bayer Leverkusen vindt Maandag 18 Mei 2020 om 19:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Werder Bremen
4.85
Betfirst
Gelijkspel
4.1
Betfirst
Bayer Leverkusen
1.72
UnibetBwin

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Werder Bremen - Bayer Leverkusen : Bundesliga - Duitsland 18 Mei 2020