WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek West Ham - Swansea : Premier League 08 April 2017

08/04/2017

Wie wint degradatiestrijd?

In recordtempo gaan we richting het einde van de nationale competities en vele ploegen hebben richting de zomer nog een ongekend druk programma. Na een doordeweekse speelronde is er in de Premier League geen tijd om uit te rusten, want aankomend weekeinde staat er namelijk gewoon weer een volledige speelronde op het programma. Daarin neemt West Ham het voor eigen publiek op tegen Swansae City, een belangrijke wedstrijd in de strijd om degradatie. Beide ploegen staan namelijk maar net boven de rode streep en drie punten zijn dan ook erg welkom. Kan één van beide ploegen de winst behalen? Een voorbeschouwing.

West Ham
West Ham kent een zeer wisselvallig seizoen. Na een slechte start leek de ploeg langzaam maar zeker in vorm te komen, maar sinds februari is opnieuw de klad erin gekomen. De laatste winstpartij dateert namelijk van 4 februari toen de uitwedstrijd tegen Southampton met 1-3 werd gewonnen. Sindsdien werd er twee keer gelijk gespeeld en daarna maar liefst vier keer op rij verloren. De voorsprong op de eerste ploeg onder de rode streep, Hull City, is nog maar zes punten en dus komt West Ham langzaam maar zeker in gevaar. Drie punten tegen Swansea zouden dan ook ontzettend helpen om de rust terug te laten keren.

Swansea City
Swansea City staat er op dit moment nog beroerder voor dan West Ham. De ploeg staat slechts één punt boven de rode streep en kan dus iedere speelronde ingehaald worden wanneer het er zelf niet in slaagt om te winnen. Van de laatste vijf wedstrijden wist men er slechts één te winnen. De wedstrijd tegen West Ham is voor Swansea een ontzettend belangrijke. Bij een winstpartij sluit de ploeg namelijk aan bij de middenmoot en ligt de druk, in ieder geval voor even, weer bij andere ploegen. De vraag is echter of Swansea voor de winst zal spelen of dat ze voornamelijk voor een punt gaan spelen.

Voorspelling
We verwachten een wedstrijd met veel strijd en weinig doelpunten. Uiteindelijk denken we dat de wedstrijd in een gelijkspel zal gaan eindigen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd West Ham - Swansea vindt Zaterdag 08 April 2017 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
West Ham
2.15
BetWay
Gelijkspel
3.5
BwinBetWay
Swansea
3.65
Betfirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

19/11/2017 Star Wars Battlefront 2 en Overwatch in het vizier van de Belgische kansspelcommissie
Star Wars Battlefront 2: videogame of kansspel? De kansspelcommissie onderzoekt het De laatste jaren is bij de ontwikkelaars van videogames een populaire strategie geworden om virtuele kluizen, de zogenaamde lootboxes, te... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/11/2017 Pronostiek Club Brugge - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 19 November 2017
Kan Waasland-Beveren stunten tegen Club Brugge? Het doek is gevallen! Een heerlijk weekend kwalificatie wedstrijden voor de wereldbeker 2018 levert Zwitserland, KroatiŽ, Zweden en Denemarken... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
19/11/2017 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 19 November 2017
Aanstaande zondag vind de wedstrijd plaats tussen Zulte Waregem en Genk. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in het stadium van Zulte Waregem om exact half 4 in de middag. Hoe hebben beide clubs de laatste wedstrijden gespe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek West Ham - Swansea : Premier League 08 April 2017