WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek West Ham - Swansea : Premier League 08 April 2017

08/04/2017

Wie wint degradatiestrijd?

In recordtempo gaan we richting het einde van de nationale competities en vele ploegen hebben richting de zomer nog een ongekend druk programma. Na een doordeweekse speelronde is er in de Premier League geen tijd om uit te rusten, want aankomend weekeinde staat er namelijk gewoon weer een volledige speelronde op het programma. Daarin neemt West Ham het voor eigen publiek op tegen Swansae City, een belangrijke wedstrijd in de strijd om degradatie. Beide ploegen staan namelijk maar net boven de rode streep en drie punten zijn dan ook erg welkom. Kan één van beide ploegen de winst behalen? Een voorbeschouwing.

West Ham
West Ham kent een zeer wisselvallig seizoen. Na een slechte start leek de ploeg langzaam maar zeker in vorm te komen, maar sinds februari is opnieuw de klad erin gekomen. De laatste winstpartij dateert namelijk van 4 februari toen de uitwedstrijd tegen Southampton met 1-3 werd gewonnen. Sindsdien werd er twee keer gelijk gespeeld en daarna maar liefst vier keer op rij verloren. De voorsprong op de eerste ploeg onder de rode streep, Hull City, is nog maar zes punten en dus komt West Ham langzaam maar zeker in gevaar. Drie punten tegen Swansea zouden dan ook ontzettend helpen om de rust terug te laten keren.

Swansea City
Swansea City staat er op dit moment nog beroerder voor dan West Ham. De ploeg staat slechts één punt boven de rode streep en kan dus iedere speelronde ingehaald worden wanneer het er zelf niet in slaagt om te winnen. Van de laatste vijf wedstrijden wist men er slechts één te winnen. De wedstrijd tegen West Ham is voor Swansea een ontzettend belangrijke. Bij een winstpartij sluit de ploeg namelijk aan bij de middenmoot en ligt de druk, in ieder geval voor even, weer bij andere ploegen. De vraag is echter of Swansea voor de winst zal spelen of dat ze voornamelijk voor een punt gaan spelen.

Voorspelling
We verwachten een wedstrijd met veel strijd en weinig doelpunten. Uiteindelijk denken we dat de wedstrijd in een gelijkspel zal gaan eindigen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd West Ham - Swansea vindt Zaterdag 08 April 2017 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
West Ham
2.15
BetWay
Gelijkspel
3.5
BwinBetWay
Swansea
3.65
Betfirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

29/04/2017 Pronostiek Stoke City - West Ham : Premier League 29 April 2017
Stoke City speelt zondag 29 april tegen West Ham in het Britannia stadium (+-28,000 capaciteit) om 16:00. De laatste De vorige wedstrijd tussen de twee clubs was alweer op 5 november in 2016. Die werd beŽindigd ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/04/2017 Pronostiek West Brom - Leicester City : Premier League 29 April 2017
Wint Westbrom van Leicester? We naderende ontknoping in de Engelse Premier League en dat betekent dat er in veel wedstrijden van alles op het spel staat. Waar sommige ploegen strijden tegen... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
27/04/2017 Pronostiek Manchester City - Manchester United : Premier League 27 April 2017
Wie wint de Manchester derby? Langzaam maar zeker naderen we het einde van de Engelse Premier League en de strijd is ongekend spannend. Zowel bovenaan als onderin zullen ploegen tot de laat... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek West Ham - Swansea : Premier League 08 April 2017