WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Westerlo - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 06 April 2019

04/04/2019

Op deze derde speeldag van Playoff 2 neemt Westerlo het thuis op tegen Sint-Truiden. Deze poule mag dan wel weinig aandacht krijgen in vergelijking met de titelstrijd, toch hebben de bezoekers sportieve ambities.

Westerlo: weinig verwachtingen

Tweedeklasser Westerlo heeft weinig verwachtingen wat Playoff betreft. Meestrijden om een Europees ticket lijkt te hoog gegrepen, dus dient Playoff 2 vooral om nog even het gevoel van eerste klassevoetbal te ervaren. Deze wedstrijden zijn vooral een goede waardemeter naar volgend seizoen toe, waarin het hoopt terug te kunnen meedingen naar promotie. Het eindigde in de reguliere competitie in de middenmoot en wist maar net de degradatieronde te vermijden.

Sint-Truiden: hopen op finale

Sint-Truiden zal iets anders hebben verwacht in deze fase van de competitie. Het miste Playoff 1 maar op een haar na en moet nu dus in Playoff aan de bak. Toch zijn de ambities er niet minder om. De Limburgers hopen nog steeds een goed seizoen te bekronen met een Europees ticket. Via Playoff 2 betekent dit dat er nog een lange weg te gaan is. Toch miste Sint-Truiden zijn start niet en nam het meteen de leiding in de groep. Van alle teams lijkt het ook bij de sterkste te zijn en is het dus favoriet om straks de finale te spelen. Alleen zal het dan afwachten worden tegen wie het dan de finales speelt.

Sint-Truiden wint en verstevigt zijn positie

Sint-Truiden neemt Playoff 2 serieus en dat is alvast een belangrijke waardemeter bij het voorspellen van de uitslag. Het is tevens ook een van de betere teams die niet uitkomen in Playoff 1 en hoort dus bij de favorieten om straks de finale te spelen. Westerlo is op papier kwalitatief een stuk minder, waardoor we dan ook verwachten dat Sint-Truiden de drie punten mee naar huis neemt. Op die manier verstevigt Sint-Truiden zijn leiderspositie en kan het alvast uitkijken naar de eerste finaleronde. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Westerlo - Sint-Truiden vindt Zaterdag 06 April 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Westerlo 3.25 LadBrokes
Gelijkspel 3.6 LadBrokes
Sint-Truiden 2.5 GoldenPalaceBingoal

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/04/2019 Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019
Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken? Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019
Twee teams die op zoek zijn naar een revanche Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019
Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Westerlo - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 06 April 2019