WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Westerlo - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 15 Mei 2019

14/05/2019

De Europa League Groep A van de Jupiler League nadert zijn ontknoping. Na het gelijke spel van Saint Trond in eigen huis tegen het laag geklasseerde AS Eupen is de voorsprong van Sporting de Charleroi opgelopen tot drie punten. Je zou kunnen zeggen dat hen de eerste plaats in deze groep niet meer kan ontgaan. Woensdagavond zou de beslissing kunnen vallen, al heeft Sporting nog niet zomaar even gewonnen bij Westerlo.

We beginnen met de thuisploeg: Westerlo staat derde in de rangschikking na acht matches. De achterstand op de tegenstander van woensdagavond bedraagt vier punten. De kans op groepswinst lijkt, met nog slechts twee matches te gaan, dus niet zo groot meer. Echter: Westerlo heeft in deze groep thuis nog niet verloren. Er werd gewonnen van AS Eupen en gelijkgespeeld tegen Beerschot Wilrijk, Saint Trond en Oostende. Afgelopen weekend werd er op verplaatsing met maar liefst 0-3 bij laatstgenoemde ploeg. Mocht Westerlo er in slagen Charleroi te verslaan, dan bedraagt het verschil nog slechts ťťn punt!

Dan de uitspelende ploeg: Sporting de Charleroi staat er dus heel goed voor, met drie punten voorsprong op Saint Trond en vier op Westerlo. Met op de allerlaatste speeldag nog een match in eigen stadion tegen AS Eupen zou het toch goed moeten komen. De laatste weken wordt er ook uitstekend gepresteerd. Van de laatste vijf matches werden er vier gewonnen en ťťn gelijkgespeeld. Thuis bleef Sporting Westerlo met 2-0 de baas.

Ik verwacht een uitermate spannende match. Westerlo strijdt eigenlijk voor zijn laatste kans op de groepswinst, een puntendeling zal niet voldoende zijn. Charleroi hoeft niet te winnen. Ik denk dat deze belangrijke match zal eindigen in een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Westerlo - Sporting Charleroi vindt Woensdag 15 Mei 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Westerlo 3.1 Unibet
Gelijkspel 3.65 GoldenPalace
Sporting Charleroi 2.37 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Westerlo - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 15 Mei 2019