WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020

18/07/2020

Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling

De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefent op het spelverloop, is de spanning nog steeds te snijden. Ook de aanstaande wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Crystal Palace zal de aandacht van de echte voetballiefhebbers beslist vast weten te houden.

Wolverhampton Wanderers bezet op dit moment de zesde plek in de Premier League. Europees voetbal behoort zeker nog tot de mogelijkheden en het verschil met de nummers 5, 4 en 3 bedraagt slechts enkele punten. De Wanderers voelen echter ook de hete adem van Tottenham Hotspur in hun nek, op wie ze slechts ťťn punt voorsprong hebben. Puntverlies is dus geen optie en we mogen verwachten dat het team van coach Nuno Espirito Santo vol op de aanval zal gaan. In de laatste vier wedstrijden verloor het team van Sheffield en Arsenal. Tegen Burnley speelden de Wanderers gelijk en de wedstrijd tegen Everton werd met duidelijke cijfers winnend afgesloten.

Tegenstander Crystal Palace bezet de veertiende plek. Ze lopen geen degradatiegevaar maar zullen er alles op zetten om hoger in de ranking te eindigen. Plaats elf is voor Crystal Palace haalbaar, bij zo min mogelijk puntverlies. Van de zeven wedstrijden na de hervatting van de Premier League verloor Crystal Palace zesmaal. Alleen de wedstrijd tegen Bournemouth, de eerste wedstrijd na de lockdown, wist het team winnend af te sluiten.

Op grond van de prestaties van de afgelopen maand, lijkt Wolverhampton Wanderers dus in het voordeel te zijn. Ook al is de twaalfde man niet prominent aanwezig, de Wanderers zullen toch een licht thuisvoordeel ervaren. Daarentegen zal Crystal Palace de verliesreeks van de afgelopen maand beslist willen doorbreken.

Crystal Palace zal het zonder Patrick van Aanholt moeten doen. De schouder van de Nederlander schoot uit de kom tijdens de laatste wedstrijd tegen Manchester United. Als we alle omstandigheden goed in ogenschouw nemen, dan lijkt het er toch op dat Wolverhampton Wanderers op 20 juli in hun eigen Molineux stadion als winnaars van het veld af zullen gaan.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace vindt Maandag 20 Juli 2020 om 21:15 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Wolverhampton Wanderers
1.5
BetfirstBwinMeridianBet
Gelijkspel
4.2
UnibetBetfirst
Crystal Palace
8.25
Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/07/2020 Pronostiek Brighton & Hove Albion - Newcastle United : Premier League 20 Juli 2020
De premier league wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Newcastle United belooft een spannende wedstrijd te worden. Terwijl de kampioen al beslist is gaat het enkel alleen maar om wie hoger op de ranglijst zal eindigen. ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Sheffield United - Everton : Premier League 20 Juli 2020
Sheffield United - Everton is zeker een wedstrijd dat eenieder naar zal uit kijken. Beide teams hebben een heel goed gebalanceerde team die bij een goede dag ervoor kan zorgen dat de tegenstander het nakijken krijgt. De twee ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2020 Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020
Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace, 20 juli 2020 - een voorspelling De Premier League is na de lockdown maatregelen gelukkig weer in volle gang. Hoewel de stadions leeg zijn en de twaalfde man geen invloed meer uitoefe... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace : Premier League 20 Juli 2020