WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Golden Palace

Pronostiek Zulte Waregem - Anderlecht : Jupiler Pro League 07 Oktober 2018

05/10/2018

Crisis is de situatie die beide clubs delen. Zowel Zulte-Waregem als RSC Anderlecht verkeren in slechte papieren. Drie punten halen zijn voor beide teams nog nooit zo belangrijk geweest en dat voert de druk voor deze wedstrijd natuurlijk fors op.

Zulte Waregem: ademnood

De laatste jaren profileerde Zulte Waregem zich steevast als een stabiele subtopper. Ooit stond het op een overwinning van de landstitel en het bevestigde zijn rol de jaren nadien met hun kwalificaties voor Playoff 1. De laatste jaren zijn ze wat weggezakt tot een middenmotor, maar dit jaar lijkt het een stuk moeilijker te worden. Dury moet zoals ieder seizoen een hecht team smeden van een nieuwe spelersgroep. En dat lukt moeilijker dan normaal. Met slechts vijf punten staat Zulte Waregem na negen speeldagen op een voorlaatste plaats. Wil het de toenemende druk van een eventuele degradatiestrijd ontlopen, dan pakt het best zo snel mogelijk punten.

RSC Anderlecht: Crisis met grote C

Zeven wedstrijden. Dat is de reeks waarin Anderlecht er slechts ťťn maal in slaagde om te winnen. Met meer geluk dan kunde diep in de blessuretijd dan nog. De derde plaats in het klassement verdoezelt nog heel wat, maar vergis je niet. Anderlecht verkeert in een crisis. Een grote crisis. Na het doelpuntenloze gelijkspel tegen STVV ging coach Vanhaezebroeck vol in de aanval op zijn eigen supporters. Dat bevestigt de druk waaronder hij staat. Wil hij de supporters niet volledig tegen zich krijgen, met een mogelijk ontslag als gevolg, dan pakt hij maar beter de drie punten tegen Zulte Waregem.

Anderlecht wint nog eens

Twee teams tegenover elkaar die met heel wat druk spelen. Dat zorgt niet altijd voor de beste wedstrijden. Anderlecht moet dringend nog eens winnen, wil het protestacties van de supporters vermijden. Het feit dat hen een ander team onder druk te wachten staat, kan een voor-of nadeel zijn. Als eerste een doelpunt maken, kan erg belangrijk zijn om de steun van de supporters te krijgen. Scoren mag dan wel wat moeite kosten, toch zien we Anderlecht eindelijk nog eens drie belangrijke punten pakken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - Anderlecht vindt Zondag 07 Oktober 2018 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Zulte Waregem 3.35 BetfirstGoldenVegas
Gelijkspel 4 BetWay
Anderlecht 2.12 Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - Anderlecht : Jupiler Pro League 07 Oktober 2018