WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Zulte Waregem - AS Eupen : Jupiler Pro League 11 Augustus 2018

09/08/2018

De Belgische voetbalcompetitie is in het nieuwe seizoen alweer toe aan de derde ronde, waarin o.a. de match tussen Zulte Waregem en AS Eupen op het programma staat.

Zulte Waregem speelde in de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen met 2-2 gelijk tegen Waasland-Beveren en afgelopen weekend werd met 1-1 gelijkgespeeld bij Gent. Opvallend detail is dat Zulte beide wedstrijden leek te winnen maar ruim in de blessuretijd nog een tegentreffer moest incasseren. Zegt dit iets over de scherpheid van de spelers in het laatste deel van de match? Dachten ze de buit al binnen te hebben en waren ze in gedachten al in de kleedkamer? Trainer Dury Francky zal hier deze week vast veel aandacht aan schenken tijdens de trainingen ťn de wedstrijdvoorbereiding op deze zaterdag!

AS Eupen verloor de eerste uitwedstrijd van het seizoen met maar liefst 5-2 bij kampioen Club Brugge. Dat kan uiteraard gebeuren, gezien het grote krachtsverschil. Mulumba kreeg daar vlak voor tijd zijn tweede gele kaart en mocht dus net iets eerder gaan douchen dan zijn teamgenoten. Afgelopen weekend verloren de Eupenaren echter opnieuw met drie doelpunten verschil, in een thuiswedstrijd nog wel. Het werd nu 1-4 tegen Charleroi, terwijl ze zelf op een 1-0 voorsprong waren gekomen. En opnieuw moest er een speler van het veld, ditmaal was het Ocansey die in het begin van de tweede helft rood kreeg. Ook trainer Makelele Claude heeft deze week dus de handen vol om zijn ploeg op het juiste spoor te krijgen.

Afgelopen seizoen wist Zulte Waregem beide ontmoetingen met AS Eupen te winnen. In de thuiswedstrijd werd het in februari 3-2 (na een 0-2 achterstand), eerder in het seizoen werd het bij Eupen zelfs 0-5! AS Eupen wist vorig seizoen degradatie nipt te ontlopen, maar ik vrees dat de Eupenaren opnieuw een moeilijk seizoen gaan krijgen. Ik verwacht een kleine overwinning voor Zulte Waregem.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - AS Eupen vindt Zaterdag 11 Augustus 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Zulte Waregem 1.48 Circus
Gelijkspel 5 UnibetGoldenVegas
AS Eupen 7 GoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/12/2018 Pronostiek AA Gent - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 14 December 2018
Stormt Charleroi de top zes binnen? Het jaar nadert langzaam maar zeker zijn einde maar de Jupiler Pro League is gelukkig nog lang niet afgelopen. Wel zijn we in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal inmiddels ruim o... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Club Brugge - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 December 2018
Weet Kortrijk ook van Club Brugge punten af te pakken? Hoewel de winter in zicht is en we richting de kerst gaan, zijn we in de Jupiler Pro League inmiddels al ruim over de helft van het reguliere seizoen heen. Dat heeft natu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/12/2018 Pronostiek Sporting Lokeren - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 December 2018
In de Jupiler Pro League speelt Sporting Lokeren aanstaande zaterdag een thuismatch tegen Saint Trond. Als we kijken naar de ranglijst lijkt de uitslag van deze match al van tevoren vast te staan. Lokeren is immers de laagst ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - AS Eupen : Jupiler Pro League 11 Augustus 2018