WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Zulte Waregem - Beveren : Jupiler Pro League 12 December 2015

11/12/2015

Wint Zulte Waregem weer eens?

Hoewel het kalenderjaar nog niet is afgelopen, zijn we al over de helft van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League. Dat betekent ook dat we op de ranglijst langzaam maar zeker de verschillen tussen de ploegen gaan zien. Zulte Waregem heeft zich in de top zes van het klassement genesteld, maar is nog lang niet zeker van een plaatsje in play-off I. De verschillen met de middenmoot zijn namelijk niet groot. Waasland-Beveren staat bijvoorbeeld op de 18e plaats met slechts vijf punten minder. Aankomend weekeinde nemen beide ploegen het tegen elkaar op. Een voorbeschouwing.

Zulte Waregem
Na twee uitstekende jaren waarin Zulte een serieuze titelkandidaat bleek te zijn, belandde de ploeg vorig jaar in een behoorlijk dal. Zulte Waregem eindigde op een teleurstellende twaalfde plaats in het klassement en kon ook in de daarop volgende play-off wedstrijden geen potten breken. Dit seizoen lijkt alles weer anders te zijn. Hoewel de ploeg een niet al te sterke start kende, staat het inmiddels weer in de buurt van de plaatse, waar men hoort te staan. Na 18 wedstrijden staat Zulte op een vijfde plaats in het klassement met 26 punten. De laatste wedstrijden lijkt de slop er echter weer in te komen. Van de laatste vijf wedstrijden werd er namelijk geen enkele gewonnen. Daar moet en zal verandering in komen. De wedstrijd tegen Waasland-Beveren voor eigen publiek lijkt daar de ideale gelegenheid voor.

Waasland-Beveren
Vier jaar geleden is het alweer dat Waasland-Beveren promoveerde naar het hoogste niveau. Sindsdien slaagt de ploeg er ieder jaar opnieuw weer in om zich te handhaven. Ook dit jaar is dat het eerste en meest belangrijke doel van de ploeg. Waasland-Beveren staat op de twaalfde plaats. Vanaf de zevende tot en met de de veertiende plaats staan alle ploegen echter binnen drie punten van elkaar. Het kan dus eigenlijk nog alle kanten op voor Waasland-Beveren, dat in de laatste vijf wedstrijden slechts eenmaal wis te winnen.

Voorspelling
We denken dat Zulte Waregem deze wedstrijd zonder al te veel moeite gaat winnen. We voorspellen daarom een overwinning voor Zulte.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - Waasland-Beveren vindt Zaterdag 12 December 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Zulte Waregem
1.94
Circus
Gelijkspel
4.2
Bwin
Waasland-Beveren
5.75
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - Beveren : Jupiler Pro League 12 December 2015