WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Zulte Waregem - Beveren : Jupiler Pro League 12 December 2015

11/12/2015

Wint Zulte Waregem weer eens?

Hoewel het kalenderjaar nog niet is afgelopen, zijn we al over de helft van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League. Dat betekent ook dat we op de ranglijst langzaam maar zeker de verschillen tussen de ploegen gaan zien. Zulte Waregem heeft zich in de top zes van het klassement genesteld, maar is nog lang niet zeker van een plaatsje in play-off I. De verschillen met de middenmoot zijn namelijk niet groot. Waasland-Beveren staat bijvoorbeeld op de 18e plaats met slechts vijf punten minder. Aankomend weekeinde nemen beide ploegen het tegen elkaar op. Een voorbeschouwing.

Zulte Waregem
Na twee uitstekende jaren waarin Zulte een serieuze titelkandidaat bleek te zijn, belandde de ploeg vorig jaar in een behoorlijk dal. Zulte Waregem eindigde op een teleurstellende twaalfde plaats in het klassement en kon ook in de daarop volgende play-off wedstrijden geen potten breken. Dit seizoen lijkt alles weer anders te zijn. Hoewel de ploeg een niet al te sterke start kende, staat het inmiddels weer in de buurt van de plaatse, waar men hoort te staan. Na 18 wedstrijden staat Zulte op een vijfde plaats in het klassement met 26 punten. De laatste wedstrijden lijkt de slop er echter weer in te komen. Van de laatste vijf wedstrijden werd er namelijk geen enkele gewonnen. Daar moet en zal verandering in komen. De wedstrijd tegen Waasland-Beveren voor eigen publiek lijkt daar de ideale gelegenheid voor.

Waasland-Beveren
Vier jaar geleden is het alweer dat Waasland-Beveren promoveerde naar het hoogste niveau. Sindsdien slaagt de ploeg er ieder jaar opnieuw weer in om zich te handhaven. Ook dit jaar is dat het eerste en meest belangrijke doel van de ploeg. Waasland-Beveren staat op de twaalfde plaats. Vanaf de zevende tot en met de de veertiende plaats staan alle ploegen echter binnen drie punten van elkaar. Het kan dus eigenlijk nog alle kanten op voor Waasland-Beveren, dat in de laatste vijf wedstrijden slechts eenmaal wis te winnen.

Voorspelling
We denken dat Zulte Waregem deze wedstrijd zonder al te veel moeite gaat winnen. We voorspellen daarom een overwinning voor Zulte.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Zulte Waregem - Waasland-Beveren vindt Zaterdag 12 December 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Zulte Waregem
1.94
Circus
Gelijkspel
4.2
Bwin
Waasland-Beveren
5.75
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Zulte Waregem - Beveren : Jupiler Pro League 12 December 2015